Zrinko i Rajko garantiraju odličnu zabavu uz poznate hitove

Nakon odličnog koncerta koji je glazbeni dvojac Zrinko Tutić i Rajko Dujmić priredio zagrebačkoj publici 14. listopada ove godine na kojem je mnogobrojna publika zajedno s njima izvodila njihove hitove, za očekivati je da će se isto uskoro dogoditi i u Varaždinu. Na službenoj novinarskoj konferenciji održanoj u Vip restoranu Arene Varaždin, odlično raspoloženi Zrinko Tutić i Rajko Dujmić, okupljenim novinarima predstavili svu svoj zajednički projekt, pod nazivom “Muzika zabavna” te najavili skorašnji koncert. 

Njihov zajednički projekt “Muzika zabavna” pokazao je ne samo koliko su oni zadužili hrvatsku glazbenu scenu nego koliko je ta muzika prisutna i danas. Njihove pjesme obiležile su karijere najvećih hrvatski glazbenih zvijezda: Maje Blagdan, Novih fosila, Tereze Kesovije, Jasne Zlokić, Željka Bebeka, Gibonnija, Severine, Doris Dragović, Massima, Miroslava  Škore, Miše Kovača, Davora Radolfija, Nede Ukraden, Srebrnih krila, Jasmina Stavrosa, Gazda…

Iako su se i Zrinka Tutić i Rajko Dujmić mnogo puta za vrijeme  zagrebačkog koncerta “ispričavali” svojim izvođačima što nisu u mogućnosti izvoditi pjesme na način kako su ih samo oni mogli izvoditi, vođenje programa u maniri “red priče, red pjesme” bio je ispravan odabir. Publika će i na zajedničkom koncertu, u Varaždinu u nedjelju, 18. studenog imati priliku poslušati vrlo duhovito objašnjenje nastanka svake pjesme uz otkrivanje malih tajni umjetnika koji su ih stvarali.

Pozivaju zato Varaždin, Varaždince, njihove prijatelje iz susjednih mjesta da se pridruže ovom glazbenom događaju o kojem će se još puno prepričavati i koji će publiku ispuniti pozitivnim dojmovima. Svatko će doći na svoje. Roditelji koji su s pjesmama ovog dvojca ispunjavali neke svoje mladenačke dane i ljubavi, a također i mlađe generacije jer pjesme koje su izašle iz pera Zrinka i Rajka odavno su u kategoriji hrvatskih evergreen-a.

Kad se tome doda odlična produkcija koncerta, razloga da se ne dođe na koncert više nema. I kao što bi sam Tutić rekao, nemojte ni dolaziti ako se ne mislite odlično zabaviti jer ovaj dvojac garantira samo to – odličnu zabavu uz mnogobrojne hitove i prisjećanje svojih zajedničkih anegdota tijekom svojih karijera.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije