LJEPOTA I ELEGANCIJA uz sjajna vina

FOTO Urbanovo 2019. – Festival pušipela bio je promenada mode, ljepote i sjajnih vina

Predlažemo da se iduće godine izabere vinska kraljica Urbanova

Sinoćnjim Vin(ar)skim balom u Restoranu Terbotz, u Železnoj Gori, završeni su Dani vina na Međimurskoj vinskoj cesti Urbanovo 2019. – najveće i najljepše enogastronomske, gospodarske i kulturne priredbe u ovom dijelu Europe. Mi sve vas i nas fotografijama vraćamo na Festival pušipela koji je od 17. do 19. svibnja održan u Školsko-športskoj dvorani u Štrigovi i to u dijelu gdje govorimo ili pokazujemo po nama najzanimljivijim modnim kreacija vinar(ki)a i posjetitelja.

Među tisućama ljudi uglavnom športski odjevenih, bilo je i onih koji, ili bolje rečeno koje su bile odjeveni, pa i obučene posebno lijepo i zanimljivo. Apsolutno ljepše, izazovnije i kvalitetnije bile su odjevene žene, poglavito mladež, te djeca. Naravno, znamo kako je moda stvar osobnog izbora ili odabira, a u ovo vrijeme nema stila koji bi obiliježavao stanje ovog segmenta čovjekovih ‘pokrivala’ i ukrasa.

Stoga vjerojatno oni malo drugačije odjenuti postaju zanimljiviji i oni su sigurno više razmišljali o vlastitom izgledu, a manje o vinu i onima koji rade. Najvažnije je kako je Festival pušipela bio promenada mode, ljepote i sjajnih vina, čime je događaj bio izuzetno lijep i zanimljiv, a osim osjetila usmjerenih prema vinu, snažnije su korištena ona usmjerena prema modelima, kreacijama i njihovim nositeljicama.

Bilo je dosta vinskih i vinarskih princeza i kraljica, no niti jedna nije službeno nije odabrana i proglašena i to jedino može biti detalj koji je nedostojao ovogodišnjem vinarsko-vinskom, pak i modnom spektaklu. No, za manje od godinu dama je novo Urabnovo pak se do onda može i to u program staviti. Pogledajte na fotografijama koje su kreacije nama bile najljepše i najzanimljivije, pak malo se maštom vratite u ove najljepše dane i trenutke ovogodišnjeg svibnja…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije