Venera vas poziva na predstavljanje prirodne kozmetike SILENOS

Tvrtka BIOBIS u suradnji sa Centrom zdravlja i ljepote “VENERA” Čakovec održat će prezentaciju krema SILENOS®, koja sadrže više od 70% prirodne izvorske vode izvora Filipan u Hrvatskoj. Jedinstvenost i izvrsnost vode izvora Filipan koja je glavni sastojak kreme SILENOS®, potvrdio je Institut za Fizikalnu medicinu i rahabilitaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske.

Kreme SILENOS® imaju djelotvoran učinak kod nadražene i dermatološki osjetljive kože. Redovitom primjenom ovih proizvoda koža postaje nježna i glatka, čime se stvara izniman osjećaj ugode. Kreme SILENOS® sadrže čiste prirodne sastojke, a u njihovu djelotvornost uvjerili su se brojni korisnici u posljednjih 15-tak godina. Što je rezultiralo stvaranjem međunarodnog branda pod nazivom SILENOS® te dobivanjem europskih standarda  i certifikata.

Kreme SILENOS® daju koži dubinsku hidratantnost čime ona djeluje ugodno i osvježavajuće. Energiziraju i osnažuju oslabljenu strukturu kože, te povećavaju prirodnu vitalnost, omogućuje gotovo nevjerojatno čisti i ujednačen ten, a koži vraćaju elastičnost i zdrav izgled.
Svojim iznimnim djelovanjem na prirodan način dugotrajno uspostavljaju ravnotežu između nastalih disharmonija kože. Kreme SILENOS® ne sadrže sastojke životinjskog porijekla i nisu testirane na životinjama.


Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na prezentaciju prirodne kozmetike SILENOS® koja će se održati u četvrtak, 15. studenog u 18 sati u prostorijama Centra zdravlja i ljepote “Venera” Čakovec, Novakova 38 (zgrada “Starog hrasta”).

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane osobe za prezentaciju da svoj dolazak rezerviraju osobno u Centru zdravlja i ljepote “Venera” Čakovec ili na broj mobitela 099 721 1856.

Dobro došli!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije