Branko Ognjenović vodi radionicu Enogastronomija kao turistički doživljaj

Turistička zajednica grada Čakovca, u suradnji s stručnim obrazovnim institucijama u narednom razdoblju organizira niz edukativnih radionica, ukupno njih devet. To je i jedna od glavnih zakonskih zadaća turističkih zajednica -razvijanje svijesti o važnosti i učincima turizma te edukacija nositelja turističke ponude s ciljem podizanja kvalitete usluga u turizmu.

Radionica na temu “Enogastronomija kao turistički doživljaj” održati će se 9. studenog 2012. godine u Hotelu Park s početkom u 9 sati.

Radionicu će voditi akademik hrvatskog kulinarstva Branko Ognjenović, predavač na raznim sveučilištima, začetnik je ideje i osnivač kulinarskog studija u kojem se održavaju tematski tečajevi kulinarstva, radionice i prezentacije popraćeni raznim degustacijama.

Kao renomirano ime hrvatskog kulinarstva koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri kuhao sa velikanima gastronomije i bio izbornik Hrvatske kulinarske reprezentacije, predvodnik ekipa na kulinarskim olimpijadama, kuhao je za razne predsjednike i političke dužnosnike te mnogim drugim ličnostima. Iako iza sebe ima respektabilnu karijeru sebe opisuje samo jednom rečenicom “Volim ljude i sretan sam kad ih mogu uveseljavati hranom”.

Svrha radionice je usavršavanje vještina i znanja radi poboljšanja ugostiteljskih usluga i turističke ponude općenito.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije