Lajkajte za besplatan maturalac međimurskih srednjoškolaca

Index.hr, Lajk.hr i najpoznatija turistička agencija za mlade na ovim prostorima – Collegium za vas su pripremili novu poslasticu – natječaj “Digni palac za maturalac”. Cijeli razred besplatno vode na najluđe maturalno putovanje! Pobjednički razred sam bira između dvije ponuđene destinacije – Češka (Prag u terminu od 25. do 30. kolovoza 2013. godine) ili Španjolska (Lloret de Mar u terminu od 24. do 30. kolovoza 2013. godine), piše Index.hr.

Prijave se primaju od 17. listopada u 12 sati do 15. studenog u 12 sati. S objavom fotografija u Indexovoj rubrici Lajk započet će se već 22. listopada, a za njih se lajkovima može glasati sve do 22. studenog u 12 sati. U finale ulazi 10 razreda s najvećim brojem lajkova, od kojih će 23. studenog žiri odabrati jedan pobjednički razred.

Dosada su se na natječaj javila tri treća razreda iz međimurskih srednjih škola.

Digni palac za maturalac: 3.g, Gimnazija Čakovec

“Svatko ima barem jednu želju, a naša je ova: putovanje u Španjolsku i poznanstva nova. Trudimo se, radimo, palčevi su gore, a uz sve to znamo i dobre fore. Šalimo se, zezamo, za ocjene ne molimo, a svoju razrednicu jako volimo. Dozvolite da nas Španjolska upozna i sve o nama dozna. Ona čeka samo nas, a mi lajk Vaš! :)” (Prijavu poslala: Heda Mislović, Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec, 3.g razred; Razrednica: Sanja Jambrović-Posedi; Ravnateljica: Tea Dragić Runjak). Za 3.g možete lajkati klikom ovdje.

Digni palac za maturalac: 3.et3, Tehnička škola Čakovec

“Mi smo već spremni! Još samo da zagrijemo rasku!” (Prijavu poslao: Luka Hraščanec, 3.et3, Tehnička škola Čakovec; Razrednica: Sanja Loparić; Ravnatelj: Dražen Blažeka). Za 3.et3 možete lajkati klikom ovdje.

Digni palac za maturalac: 3.ST, Tehnička škola Čakovec

“Strojari smo mi, bez para smo svi, za Španjolskom ludi, pomozite nam ljudi 😉 Smrzli se ko’ eskimi, za maturalac se slikamo zimi. Sve samo da osvojimo maturalac, zato digni za nas palac :)” (Prijavu poslao: Alen Novinščak, Tehnička škola Čakovec, 3.ST; Razrednik: Dragutin Kelin; Ravnatelj: Dražen Blažeka). Za 3. ST lajkati možete lajkati klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije