posjetili policiju

FOTO Učenike OŠ Domašinec oduševio policijski pas Atari čija zadaća je traženje droga

U ponedjeljak, 20. svibnja učenici drugih razreda Osnovne škole Domašinec posjetili Policijsku upravu međimursku

U sklopu nastave prirode i društva i sadržaja vezanih uz promet, Policijsku upravu međimursku u ponedjeljak, 20. svibnja posjetilo je 30-tak učenika polaznika drugih razreda Osnovne škole Domašinec.

Dobrodošlicu mladim gostima i njihovim učiteljicama zaželjela je policijska službenica za odnose s javnošću Danijela Turk te ih kroz šetnju prostorijama zgrade policijske uprave upoznala s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi zaposlenici obavljaju svoje svakodnevne poslove.

U sportskoj dvorani policijski službenik za stručno usavršavanje Miljenko Krušelj održao je s djecom kraći trening, prilagođen njihovom uzrastu, a priključile su im se i njihove učiteljice.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenik prometne policije Toni Kolarić predstavio je službena vozila (motocikl i presretač) te na zanimljiv način opisao kako izgleda njihov radni dan. Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se s gostom iznenađenja, službenim policijskim psom Atarijem čija zadaća je traženje droga.

Nakon zanimljivih prezentacija, oduševljeni mališani prihvatili su poziv policijskih službenika da ponovno posjete međimurske policajce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije