Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Gotovo 400 mladih vatrogasaca na natjecanju u Mihovljanu, evo tko su bili najbolji
Mladen Grubić

VATROGASNA MLADEŽ

FOTO Gotovo 400 mladih vatrogasaca na natjecanju u Mihovljanu, evo tko su bili najbolji

Prema godišnjem programu rada, Vatrogasna zajednica grada Čakovca organizirala je vatrogasno natjecanje u konkurenciji pomlatka i mladeži. Najbolji kod mladeži će u Vatrogasni kamp u Fažanu.

Na nogometnom igralištu NK Slobode u Mihovljanu, uz uzorno domaćinstvo DVD-a Mihovljan, održano je izlučno natjecanje pomlatka i mladeži VZG Čakovca. Natjecanje je okupilo 30 natjecateljskih ekipa iz VZG Čakovca i sedam gostujućih ekipa iz: Gardinovca, Malog Mihaljevca, Zasadbrega, Malog Mihaljevca i Lopatinca, a sve zajedno s blizu 400 natjecatelja. 

Natjecanje vatrogasne mladeži u Mihovljanu Fotogalerija

U kategoriji Pomladak žene natjecale su se tri ekipe ostvarivši slijedeći plasman: 1. DVD Krištanovec, 2. DVD Ivanovec i 3. DVD Savska Ves. U kategoriji muških  natjecalo se je 15 ekipa i ovdje su zlatne medalje i pehare osvojili natjecatelji: 1. DVD Gornji Vidovec, 2. DVD Kuršanec i 3. DVD Savska Ves. Kod ženske mladeži natjecale su se četiri ekipe: 1. DVD Krištanovec  2. DVD Gornji Vidovec i 3. DVD Totovec. Kod mladeži muških od osam ekipa poredak je slijedeći: 1. DVD Krištanovec, 2. DVD Mihovljan i 3. DVD Savska Ves. Sve ostale ekipe nagrađene su medaljama srebrnoga i brončanoga sjaja, a svi koji su došli u Mihovljan za tjedan dana će na županijsko natjecanje koje će biti iduće subote u Palinovcu.

Posebne nagrade su za vatrogasnu mladež. Odlazak u 7-dnevni Kamp vatrogasne mladeži  Fažanu. Tamo idu iz kategorije mladež muški; Krištanovec, Mihovljan, Savska Ves, od mladeži žena: Krištanovec, Gornji Vidovec i Totovec.Kod proglašenja rezultata, nakon prijavka što je Mariu Medvedu, predsjedniku VZG Čakovca, podnio zapovjednik Robert Meglić, okupljenima su se obratili Jurica Horvat, predsjednik GV Grada Čakovca, istaknuvši kako vatrogastvo Grada ne treba brinuti za svoje sutra kada ima ovoliki broj mladih i dobro uvježbanih vatrogasaca. Mladen Kanižaj, zapovjednik VZ Međimurske županije, je uz čestitke za postignuto natjecateljima zaželio uspjeh i u Palinovcu, natjecanje koje će biti izlučno za državno.

U ime domaćina DVD Mihovljan okupljene je pozdravio predsjednik tamošnjeg DVD Josip Jezernik. Oni su i dijelili znamenja natjecateljima u čemu im se pridružio i glavni sudac natjecanja Damir Novak.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci