POGLED NA GOLF

FOTO I veliki i mali igrali mini-golf u Čakovcu na humanitarnoj akciji za Udrugu za autizam Pogled

Mnogobrojni građani pokazali su svoje srce i pomogli Udruzi za autizam ‘Pogled’ Nedelišće

Na mini-golf terenima ispred čakovečkih Gradskih bazena Marija Ružić u subotu, 18. svibnja okupio se velik broj građana velikog srca.

Naime, treću godinu za redom održan je Humanitarni projekt ‘Pogled na golf’ u organizaciji Lions kluba ‘Zrinski’ Čakovec, a cjelokupni prihod akcije namijenjen je Udruzi za autizam ‘Pogled’ Nedelišće.

– Projekt ‘Pogled na golf’ pokrenut je nakon gašenja naše akcije ‘Plivanjem do svjetlosti’, stoga već treću godinu za redom sredinom svibnja izabiremo dan na koji pozivamo građane da igrom mini-golfa financijski pripomognu Udruzi ‘Pogled’, istaknuo je predsjednik Lions kluba ‘Zrinski’ Čakovec Romano Bogdan.

Ulaznica za sudjelovanje, odnosno najam opreme za mini-golf iznosio je 30 kuna, a prikupljale su se i dobrovoljne donacije. Za sve posjetitelje osigurana je zahvalnica te besplatna okrjepa koju su pripremili članovi Udruge ‘Pogled’.

>> ‘Pogled na golf’ za Udrugu za autizam ‘Pogled’ Nedelišće

– Ovakva vrsta suradnje pomaže radu Udruge i obavljanju potrebitih terapija za djecu s autizmom, članove Udruge Pogled. Održavamo brojne likovne radionice, fizikalne terapije, a provodimo i sportsko-rekreativan program ‘Kotačić koji nedostaje’.

Ostvarenje svih tih aktivnosti iziskuje određenu količinu financijskih sredstava, stoga nam ova akcija nam zaista mnogo znači, kazala je članica Izvršnog odbora Udruge Pogled Mirna Jambrović.

Humanitarna akcija ‘Pogled na golf’ dosadašnjih je godina rezultirala velikim odazivom građana, a ni danas nije manjkalo igrača koji su se okušali na terenu i time učinili dobro djelo.

Djelić atmosfere sa sunčanih mini-golf terena možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije