Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Čakovečke ulice i parkovi  preplavljeni su veselim i šarenim maturantima
Stjepan Hranilović/Miroslava Novak

dani maturanata

VIDEO I FOTO Čakovečke ulice i parkovi preplavljeni su veselim i šarenim maturantima

Veseli, bučni i šareni maturanti 'zavladali' Čakovcem

Čakovečke ulice preplavljene su veselim i šarenim maturantima, koji su i ove godine pokazali iznimnu maštovitost i kreativnost  u izboru odjeće za posljednje dane školovanja. 

U Međimurju počeli Dani maturanata Fotogalerija

Maturanti se najviše zadržavaju u čakovečkom parku gdje spremaju 'planove' za dane koji su pred njima. Kreacije su zaiste orginalne, no to je samo dio onog što smo danas vidjeli...

Naravno, kao i svake godine su opremljeni zviždaljkama, trubama i ostalim 'instrumentima'... Čuje se svirka i pjesma...

Dani maturanata - Coolijada 2019. trajat će od 17. do 22. svibnja. Završni mimohod maturanata ulicama grada Čakovca održati u srijedu, 22. svibnja s početkom u 15 sati, a kolona će se formirati kod Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.

Završna svečanost održat će se na travnatoj površini kod SRC-a Mladost u Čakovcu (u slučaju kiše u sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec), puštanjem muzike DJ-a i proglašenjem pobjednika najmaturanta i najmaturantice te najoriginalnijeg razreda.

Tijekom „Dana maturanata - Coolijade 2019.“ na području grada Čakovca organizirat će se „građanske ophodnje“, koje će sačinjavati policijski službenici i roditelji učenika završnih razreda, a zajedno će obilaziti sve lokacije okupljanja maturanata.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!