Vijesti / Društvo
Društvo
POTRAGA Nestao Stjepan Vidović iz Palovca: 'Uvijek bi se javio, sada mu nema ni traga...'
Goran Stanzl/Pixsell/Nestali.hr

NEMA GA OD 25. TRAVNJA

POTRAGA Nestao Stjepan Vidović iz Palovca: 'Uvijek bi se javio, sada mu nema ni traga...'

'I ranije je znao otići na neko vrijeme raditi u Njemačku, ali uvijek bi se nekome javio. Ovo je prvi put da ga nitko nije čuo ni vidio tako dugo'

Posljednji put vidjeli smo ga prije nekih tri tjedna. Otad ga nitko nije vidio ni čuo, komentirali su Palovčani nestanak mještana Stjepana Vidovića (62).

Prema podacima međimurske policije nestao je 25. travnja ove godine. Stjepan je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Srednje je tjelesne građe i ovalnog lica. U trenutku nestanka bio je odjeven u traper jaknu, svijetloplavu majicu s dugim rukavima i traper hlače, pišu 24sata.

Mještani Palovca kažu da je živio sam otkako ga je prije nekih godinu dana napustila supruga s kćeri.

- I ranije je znao otići na neko vrijeme raditi u Njemačku, ali uvijek bi se nekome javio. Ovo je prvi put da ga nitko nije čuo ni vidio tako dugo. Nadam se da mu se nije nešto dogodilo - govore njegovi zabrinuti susjedi. 

Neobično im je da je Stjepan zaključao ulazna vrata kuće, no ne i spremište i ostavu.

- Nema ništa vrijedno unutra, ali bit će da se mislio brzo vratiti inače bi vjerojatno zaključao sve - kažu Palovčani. Iz međimurske policije mole sve građane koji imaju informacije o nestalome ili su ga vidjeli da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192, pišu 24sata.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!