Marinko Soldat iz Dunjkovca u borbi za 100 tisuća kuna

Marinko Soldat – Čača iz Dunjkovca već petnaest godina je član zagrebačkog Dinama. Na Maksimiru je odgledao veliki broj utakmica, a napamet zna sve igrače koji su igrali u Dinamu. I dobio je svojih 5 minuta. U akciji Dinama “Milijun za pun stadion”, dvadeset nasumce izabranih gledatelja ima priliku 3. studenog (subota) na Trgu bana Josipa Jelačića, točno u podne, priliku za pobjedu i osvajanje 10 x 100.000 kuna, piše portal Mnovine.

U poluvremenu utakmice Dinama i PSG-a komisija je izvukla 20 kodova ulaznica. Nakon utakmice u Plavom salonu pojavio se samo šesnaest dobitnika, koji su odgovarali na kvalifikacijsko pitanje: osmero iz Zagreba, a po jedan iz Dunjkovca, Slavonskog Broda, Gornje Babine Grede, Bekanovca, Rijeke, Vladislavaca, Slovenske Sežane i Wyominga (SAD).

Pravila na Trgu su jednostavna. Na početku svaki se ždrijebom izvlači za svakog gledatelja po jedan igrač Dinama, koji će s njim u paru igrati stolni nogomet. Desetero njih koji prvi daju svom protivniku 10 golova osvajaju 100.000 kuna.

Marinko je za portal Mnovine rekao da je od izvučenih jedino on član Dinama i to dugogodišnji, no svejedno se nije nadao takvoj prilici. Već na povratku s utakmice, Zlatko Kovač, vlasnik nekoliko kafića ponudio se i odmah drugi dan kupio novi stol za stolni nogomet na kojem Marinko može trenirati do slijedeće subote, a da bi rezultat bio što bolji pomažu mu  mnogi sumještani, koji s njim treniraju.

Ako dobije, što mu od srca i želimo, Marinko je obećao veliku feštu, a dečki ga zezaju da onda bude najpoželjniji neženja u Dunjkovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije