Fijolina treba vašu pomoć za dobrobit djece

“Nakon promoviraja Udruge Fijolina na mjuziklu “Josip i kričave boje”. Fijolina intenzivno radi na dovršetku CD-a Ivač i Fijolina na kojem će se naći mnoge poznate starogradske pjesme, a nakon toga, zajedno s paterom Drago Brglezom, koji službuje u Crkvi sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu, krećemo u realizaciju Cd-a na kome će biti tradicionalne božićne pjesme. Sav prihod od ovih CD-a biti će namijenjen za potrebe djece koja  žive bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi.” – kazao nam je predsjednik humanitarne udruge Fijolina Nenad Peršak.

Pomozite svi zajedno kako bi djeca imala predivan i jedinstven Božić! Nedostaje im još uvijek oko 70 000 kuna kako bi ispunili sve zahtjeve djece pristigle na Udrugu. Molimo građane da novčanom uplatom na naš žiro račun 2392007-1100074777 model 02 kod Međimurske banke, pomognu djeci.

Kako biste bili sigurni da je novac stigao u prave ruke, svoju donaciju možete pratiti na stranici www.fijolina.hr. Svi koji ste zainteresirani da svojim volontiranjem ili idejama pomognete u prikupljanju donacija, molimo da jave na email fijolina@fijolina.hr.


Humanitarna udruga Fijolina

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije