Vijesti / Društvo
Društvo
SVIM STUDENTIMA 600 KUNA Međimurska županija raspisala javni poziv, vi se samo morate javiti
Ilustracija/Robert Anic/PIXSELL

STUDENTI, NEMOJTE OVO PROPUSTITI!

SVIM STUDENTIMA 600 KUNA Međimurska županija raspisala javni poziv, vi se samo morate javiti

Jednokratna financijska potpora iznosi 600 kuna, a dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije

Temeljem Odluke Skupštine Međimurske županije o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019. donesene na 12. sjednici održanoj 28. ožujka ove godine, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport raspisao je Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019.

Jednokratna financijska potpora iznosi 600 kuna, a dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2018./2019. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti. Sredstva za isplatu potpora osigurana su u Proračunu Međimurske županije za 2019. godinu.

Postupak prijave moguće je pokrenuti na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije klikom na link https://zupanija.epa.nnpro.net/ a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici. Dokumentacija vezana uz prijavu šalje se isključivo poštom, u vremenskom razdoblju od 3. travnja 2019. do 3. svibnja 2019. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci