Vijesti / Društvo
Društvo
GLASAJTE! Cosmopolitan objavio kreativan natječaj za influencere - nominirana naša Zsa Zsa
Varaždinski.hr

'VIŠE OD SELFIJA'

GLASAJTE! Cosmopolitan objavio kreativan natječaj za influencere - nominirana naša Zsa Zsa

' Ukupno 12 kategorija, 12 Cosmo girl kruna, no samo će jedna djevojka (ili dečko) osvanuti na naslovnici svibanjskog Cosmopolitana. Priprema, pozor, lajkanje!'

Časopis Cosmopolitan objavio je kreativni natječaj 'Ja sam više od selfija', u sklopu kojeg se bira influencer(ica).

- Tko će postati najmoćnija osoba na društvenim mrežama i kome će se život okrenuti za 360 odlučuju upravo vaši glasovi koji se zbrajaju s onima žirija. Ukupno 12 kategorija, 12 Cosmo girl kruna, no samo će jedna djevojka (ili dečko) osvanuti na naslovnici svibanjskog Cosmopolitana. Priprema, pozor, lajkanje! - stoji u opisu natječaja.

kategoriji umjetnost glas možete dati našoj pjevačici Zsa Zsi.

- Srca publike je osvojila glazbenim nastupima u televizijskom showu X Factor Adria, a ubrzo nakon toga i suradnjama s Damirom Kedžom i Vannom. Njene hitove 'Sve u meni se budi' i 'Pruži mi ruku' znaju svi, pjesme piše stalno i silno se ponosi time što ima priliku ne pristajati na kompromise i stvarati točno onakvu glazbu kakvu ona želi.

Neostvarena želja koju ima još od djetinjstva joj je upoznati Christinu Aguileru, a da se ne bavi glazbom, vjerojatno bi bila slastičarka, ili čokolater. Pozitivu, zarazan osmijeh i maštu isijava iz svake svoje pore zbog čega s nestrpljenjemm očekujemo njene buduće projekte - stoji u opisu.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!