Šenkovec: U vrtiću Kestenijadom obilježili početak jeseni

Mališani iz Dječjeg vrtića “Vrapčić” zajedno sa svojim odgojiteljicama, roditeljima, bakama i djedovima obilježili su dolazak jeseni prigodnim sportskim igrama i zajedničkim druženjem na SRC “Gorčica” u Šenkovcu.

Svaka vrtićka skupina imala je uzbudljiva sportska natjecanja u kojima su koristili rekvizite prigodnog jesenskog karaktera – bundeve i tikvice. U povlačenju užeta sudjelovala su djeca iz svih skupina, kao i njihovi roditelji.  Za vrijeme sportskog dijela jedan dio “tateka” pripremio je vatru za pečenje kestena, dok je drugi dio pomogao odgojiteljicama u vođenju programa.

Nakon iscrpljujućih “bitki” i mali i veliki natjecatelji su ogladnjeli i jedva dočekali slađenje jesenskom poslasticom, pečenim kestenima, čiji ih je miris mamio još sa sportskih terena. Mališani vrtićkih skupina “Mišići”, “Iskrice”, “Ptičice” i “Elmeri” zaista su uživali i jedva čekaju drugu jesen kada će na ovaj ili neki drugi prigodan način prirediti dobrodošlicu za najšarenije i najplodnije godišnje doba – jesen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije