Imenovani novi načelnici međimurskih policijskih postaja

Načelnik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić jutros je uručio rješenja novoimenovanim načelnicima policijskih postaja. Nakon raspisanog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika za radna mjesta nakčelnik/ca policijskih postaja Čakovec, Prelog, Mursko Središće, Štrigova i Postaju prometne policije Čakovec  javilo se ukupno 24 kandidata, a testiranju je pristupio 21 kandidat, koji su uspješno položili pismeno testiranje i intervju.

Povjerenstvo za odabir kandidata predalo je načelniku policijske uprave izvješće o provedenom postupku sa rang listama i on je glavnom ravnatelju policije predložio kandidate za načelnike policijskih postaja koji su zatim imenovani.

Za načelnika Policijske postaje Čakovec imenovan je Krešimir Jurčević. On je do sada bio na radnom mjestu pomoćnika načelnika policijske postaje za policiju u Policijskoj postaji Čakovec. Dosadašnji načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač novi je načelnik Policijske postaje Prelog.


Miljenko Vrbanec
ostaje nadalje na čelu Policijske postaje Mursko Središće, dok Nenad Risek, dosadašnji policijski službenik za obradu kriminaliteta preuzima Policijsku postaju Štrigova. Za načelnika Postaje prometne policije imenovan je Damir Novak koji je do sada bio na radnom mjestu policijskog službenika za poslove zaštite granice u Odjelu za granicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije