Više od 800 ljudi na međimurskoj fešti studenata u Zagrebu

U četvrtak 11. listopada Udruga studenata Međimurja organizirala je prvu međimursku feštu u Zagrebu u novoj akademskoj godini. Druženje i zabava studenata održala se u poznatom zagrebačkom klubu Roko, nadomak studentskog doma na Savi.

Kao što je već ušlo u tradiciju međimurskih fešti, i ovogodišnja je bila veoma uspješna i posjećena. Pozivu Udruge studenata Međimurja odazvalo se preko 800 ljudi. Među njima je najviše bilo studenata Međimuraca, ali ni prijatelji Međimurja iz drugih krajeva Lijepe naše nisu izostali.

Zabava je počela u večernjim satima, dok je završila u ranojutarnjim satima sljedećeg dana. Već samim ulaskom u prostore kluba Roko, sve goste je dočekalo ugodno iznenađenje. Naime, Udruga je svim posjetiocima međimurske fešte osigurala besplatno piće dobrodošlice koje je zagrijalo atmosferu i uvelo posjetitelje u nezaboravnu večer!

Vrhunsku zabavu napravili su DJ Ivan i DJ Robex koji su zagrijali i rasplesali veselu publiku, dok je vrhunac večeri bio nastup Žige i Bandista! Žiga je sa svojim bandistima podigao atmosferu do usijanja te je tada to mogla postati prava međimurska fešta. Na nogama su nas držali svi poznati i srcu nam dragi međimurski hitovi, a prava međimurska atmosfera održavala se cijelu noć. Žiga i Bandisti još jednom su pokazali da znaju održavati publiku rasplesanu i na nogama, dok prepuni zagrebački klub pun Međimuraca u jedan glas pjeva međimurske pjesme!

U ponudi su bila međimurska pića, domaće voćne rakije po akcijskim cijenama i domaće međimursko vino. Organizirana je i velika tombola u kojoj su glavne nagrade bile 2 putovanja u europsku destinaciju po izboru!

U ranojutarnjim satima fešta se već polako privodila kraju, i kada su svi već mislili da je zabava gotova, slijedilo je još jedno veliko iznenađenje. Ispred kluba Roko, Žiga i Bandisti su još jednom “zasvirali vuni na križanju” te su se svi uz odličnu atmosferu i domaće Žigine popevke oprostili od još jedne vrhunske međimurske fešte koja će svima ostati u dugom sjećanju!


>>> Galeriju fotografija sa fešte pogledajte putem Facebook linka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije