“Vrapčići” obilježili dječji tjedan prigodnim programom

Djeca iz Dječjeg vrtića “Vrapčić” obilježila su Dječji tjedan na način koji je najprimjereniji djeci rane i predškolske dobi: igrom, zabavom, pjesmom, plesom, poklonjenom pažnjom te  druženjem.

Sve to ispunjava dječja srca i dušu sa lijepim iskustvima i doživljajima, a zasigurno će ostati u sjećanju djece, kao  nezaboravne sličice njihovog djetinjstva. Dječji tjedan započeo je izradom dječjih crteža i modeliranjem plastelina, a odgojiteljice su djecu upoznale s pravima djeteta. U srijedu, 3. listopada 2012. na Međunarodni dan djece, u vrtiću je tijekom prijepodnevnih sati, organiziran program i druženje pod nazivom “Djeca djeci”.

Uz male “Mišiće”, djecu jasličke dobi u programu su sudjelovala i djeca iz vrtićkih skupina: “Ptičice”, “Iskrice” i “Elmeri”. Učesnici veselog druženja bila su i djeca polaznici igraonica: opće, engleske i etno igraonice. Zajedno sa svojim odgajateljicama  i voditeljicama igraonica, djeca su djeci darovala pjesmu a zajedničko druženje kroz glazbene aktivnosti i ples, ozračilo je dječje vrtićko carstvo sa smijehom i radošću. Aktualni hit “Ai Se Eu Te Pego” Michela Teló-a i plesna poskočica “Kiki Dance” izazvale su najveću euforiju na plesnom podiju.

Osmijeh djeteta na licu, dječja spontanost i veselje u igri s prijateljima, najbolji su pokazatelji  dječje sreće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije