Studenti MEV-a osvojili prvo mjesto na međunarodnoj konferenciji o turizmu

Međimursko veleučilište u Čakovcu od 21. do 23. rujna 2012. sudjelovalo je na Međunarodnoj turističkoj konferenciji EIAT 2012. koja se održavala u Novom Sadu i Beogradu.

Konferencija EIAT je jedna od najvažnijih edukacija za menadžere hotela, direktore i voditelje kongresnih ureda, direktore turističkih zajednica, dekane, profesore i studente sveučilišta i veleučilišta, a pokrenuta je kako bi povezala studente sa strukom, te akademski i profesionalni sektor.

Na međunarodnoj konferenciji u turizmu okupilo se oko 250 sudionika, 25 turističkih organizacija iz desetak zemalja jugoistočne Europe (Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Makedonija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija), kao i eminentni predavači iz Europe i Amerike.

Predavači na Konferenciji bili su Rob Davidson s Greenwich Universitya u Londonu, Mady Keup iz poslovne škole SKEMA u Nici, John Swarbroke, profesor marketinga na Manchester Metropolitan University, Paul Flackett direktor najpoznatije kongresne burze IMEX, Rick Taylor, CEO Južna Afrika, Martin Sirk, voditelj kongresnog ureda Amsterdama, Kristian Šuštar, HUP Zagreb i drugi.

Predstavnice studenata Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Adisa Gergić i Rahela Agejev sudjelovale su u Novom Sadu na “Forumu budućih lidera”, koji se organizirao prvog dana konferencije. U sklopu “Foruma” odvijala se radionica na kojoj je studentima dodijeljen zadatak “Kreativan izazov – Kongres poljoprivrednih ekonomista 2020.”

Zadatak je trebalo izraditi u roku jednog dana i predstaviti ga na zadnjem danu Konferencije.
Grupa od četiri člana u kojoj je sudjelovala i studentica Međimurskog veleučilišta u Čakovca Adisa Gergić predstavila je organizaciju kongresa na temelju koje su osvojile prvo mjesto i time potvrdile visoku kvalitetu obrazovanja na stručnom studiju Menadžmenta turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije