MEĐIMURSKI STUDENTI

FEŠTA Udruga studenata Međimurja organizira jubilarnu 15. ‘Međimursku feštu’ u Zagrebu

Udruga nije zaboravila ni na one iz Međimurja, stoga sve zainteresirane na feštu vozi autobus s polaskom u Prelogu i Čakovcu

Za što bolji oporavak od ispitnih rokova i početak ljetnog semestra, Udruga studenata Međimurja organizira još jednu “Međimursku feštu”, koja je ujedno i jubilarna 15. po redu. Mjesto radnje je već tradicionalno poznati club “Roko” u Zagrebu, a održat će se u četvrtak, 7. ožujka 2019. – Za nezaboravnu atmosferu pobrinut će se naša domaća Grupa New Casino! – najavljuju međimurski studenti.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u holu Studentskog centra na Savskoj cesti po cijeni od 20 kuna, za članove udruge po 10 kuna, a karte se mogu kupiti i na dan fešte na ulazu za 30 kuna.

Udruga nije zaboravila ni na one iz Međimurja, stoga sve zainteresirane na feštu vozi autobus s polaskom u Prelogu i Čakovcu, a za dodatne informacije pratite Facebook i Instagram stranice Udruge studenata Međimurja.

– Rezervirajte 7. ožujka 2019. za odličnu zabavu i vidimo na fešti kakvu samo Međimurci mogu prirediti! – poručuju. Više saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije