U Šenkovcu održan Međimurski festival sportske rekreacije za žene

Pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Općine Šenkovec te u organizaciji  Međimurskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” i Udruge sportske rekreacije “Sport za sve”, 22. rujna na SRC Gorčica u Šenkovcu održan je 17. Međimurski festival sportske rekreacije žena.

Na festivalu je sudjelovalo preko 200 žena iz Mačkovca, Svetog  Jurja na bregu, Male Subotice, Šenkovca, Pribislavca, Murskog Središća, Palovca, Pušćina, Plešivice, Macinca, Svete Marije, Strahoninca, Donjeg Hrašćana i Brezja. Sudionice su se natjecale u šest sportskih disciplina.

Na svečanom otvorenju pozdravne riječi uputili su predsjednica organizacijskog odbora Vesna Korent, načelnik Općine Šenkovec Vladimir Novak, predsjednica MSSR “Sport za sve” Danica Korunić i župan Ivan Perhoč.U prigodnom zabavnom programu nastupila je plesna skupina “Flik” i mlada glazbenica iz Šenkovca, Lea Šprajc. Prije natjecanja sudionice je razgibala i zagrijala Lana Korunić-Križarić.

Rezultati za prva tri mjesta po disciplinama bili su sljedeći:

bacanje koluta: 1.Mala Subotica, 2.Pribislavec, 3. Brezje

pikado: 1.Mačkovec 1, 2. Mala Subotica, 3. Pribislavec

viseća kuglana: 1. Plešivica, 2. Sport za sve Pušćine, 3. Šenkovec

bacanje loptice u koš: 1. Mačkovec 1, 2. Sport za sve Pušćine, 3. Pribislavec

tunel: 1. Mačkovec 1, 2. Šenkovec, 3. Mačkovec 2

vođenje lopte nogom: 1. Mursko Središće1, 2. Mačkovec 1, 3. Donji Hrašćan

U sveukupnom plasmanu prvo mjesto osvojila je ekipa Mačkovec 1,  drugo mjesto ekipa Male Subotice i treće mjesto ekipa Murskog Središća 1. Prvoplasiranim ekipama u pojedinim disciplinama dodijeljene su medalje, a u sveukupnom plasmanu pehari. Dobri domaćini počastili su sudionice kolačima, pićem i tombolom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije