PROBLEM MLADIH

VIDEO: Mia Luka (16), rođena Čakovčanka, snimila kratki film o velikom problemu mladih

Posebnost filmića je u tome, što obuhvaća jednu temu, problem, o kojem se mladi ne usude javno progovoriti, a svi znaju da postoji i da je vrlo zastupljen

Mia Luka ima 16 godina, rodila se u Čakovcu, gdje je živjela do svoje 15. godine, kada je upisala srednju školu u Zagrebu. Posebnost filmića je u tome, što obuhvaća jednu temu, problem, o kojem se mladi ne usude javno progovoriti, a svi znaju da postoji i da je vrlo zastupljen.

Mia Luka se odlučila o tome progovoriti na svoj jedinstven način. Sama je osmislila tekst, sama snimala, sama glumila, dok je glazbu napisao njen najbolji prijatelj Ivan.

Jako hrabra, dobila je vrlo dobre ocjene, kritike, pozive na festivale, i ono najvažnije puno podrške i zahvale ostalih mladih ljudi koji su se našli u istoj ili sličnoj situaciji.

Mia Luka pohađa XV Gimnaziju (MIOC) u Zagrebu, kao odlična učenica, nedavno je zauzela mjesto u 70 najdarovitijih učenika te Gimnazije, te radi u grupi darovitih, na pokusima sa zrikavcima na temu “Animalističke etike”, voli se isticati svojim osebujnim stilom oblačenja, i jako je dobra plesačica, koja je od Osnovne baletne škole u Čakovcu, plesnog studija “Korak”, nastavila plesati u HIP HOP klubu “funkadelik” u Zagrebu.

U nastavku pogledajte video:


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije