NISU DOBILI DOVOLJNO PISAMA

KAKAV PEH Završena je ljubavna avantura naših Međimuraca u emisiji ‘Ljubav je na selu’

Kristijan Vrban (38) iz Belice i Miljenko Vrančić (35) iz Zebanec Sela su se nadali da će u ovoj avanturi pronaći ljubav svoga života

U prvoj epizodi ‘Ljubav je na selu’ Marijana je otkrila farmerima jesu li dobili pisma i prošli dalje. 

Nakon što su ispričali svoje životne priče u nadi da će im potencijalne odabranice poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale, Marijana ih je posjetila na njihovim imanjima kako bi ih obavijestila o njihovoj daljnjoj sudbini u emisiji, odnosno broju pisama koje su dobili.

Među kandidatima su bila i dovjica Međimuraca – Kristijan Vrban (38) iz Belice i Miljenko Vrančić (35) iz Zebanec Sela. Oni su se nadali da će u ovoj avanturi pronaći ljubav svoga života. Međutim, nije bilo tako.

Marijana se prvo zaputila Miljenku Vrančiću u Zebanec Selo gdje je usput pronašla ‘pikača’, ogromnu figuru čovjeka napravljenu od sijena koji je maskota Selnice, a ujedno i kulturno nematerijalno dobro Republike Hrvatske. Ondje je pronašla i Miljenka kojemu je morala otkriti je li dobio dovoljan broj pisama.

No, prije toga, farmer joj je otkrio da je ženu skoro odveo pred oltar, zaručio se i nakon godinu dana odustao, taman prije vjenčanja jer, kako kaže, djevojka je bila s njim samo iz interesa. ”Tražim običnu ženu koja se neće hvalisati, biti puna sebe. Želim da mi pomogne u svemu što radim’, rekao je Miljenko Marijani, a ona ga je morala razočarati i reći mu da je dobio samo dva pisma te da ne prolazi dalje u emisiju.

Kristijan Vrban iz Belice Marijani je morao odgovoriti na škakljiva pitanja. ”Zašto se nisi oženio dosad?”, pitala ga je Marijana, a on joj je objasnio da ga je posljednja djevojka ostavila, no nikad mu nije rekla zbog čega. Marijana mu je morala priopćiti da nije dobio dovoljan broj pisama za prolazak dalje, no dobio je nekoliko utješnih pisama.

Tako je već prvoj emisiji naš dvojac ispao i morat će krenuti dalje tražiti ljubav u svakodnevnom životu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije