Vijesti / Društvo
Društvo
KRISTIJAN VRBAN IZ BELICE Nakon što je dvaput razvrgnuo zaruke, traži ljubav uz pomoć Amorove vile
PR foto/RTL

LJUBAV JE NA SELU

KRISTIJAN VRBAN IZ BELICE Nakon što je dvaput razvrgnuo zaruke, traži ljubav uz pomoć Amorove vile

Prva zaručnica mu je rekla da nije spremna za brak, a druga je imala prošlost zbog koje ju je odlučio ostaviti

Kristijan Vrban iz Belice odlučio se okušati u emisiji 'Ljubav je na selu' kako bi pronašao djevojku, no kada se želio prijaviti, saznao je da je već prijavljen!

„Baš sam se mislio prijaviti, a onda sam saznao od jednog kolege da me netko prijavio, ali ne znam tko, neće mi reći“, ispričao nam je 39-godišnji farmer.

„Ljudi su mi rekli da treba imati hrabrosti stati pred kamere. Mami je bilo čudno kada je saznala jer nije znala da ću biti u emisiji. Zapravo, nisam ni ja znao. Kasnije je to prihvatila“, kaže Međimurec.

Kristijan iza sebe ima nekoliko veza, a dva puta je bio i zaručen, nažalost bez sretnog kraja.

„Prije tri godine sam prvi put bio zaručen. Rekla mi je da nije spremna za brak, da to nije za nju i da joj se ne žuri. Raskinuo sam vezu jer više nije imala smisla. Dugo smo bili zajedno, mislili smo da ćemo osnovati obitelj, ali ispalo je kako je ispalo“, kaže farmer kojem je to, priznaje, slomilo srce. No, sada se oporavio.

„Prebolio sam naš prekid. Katkad se još sjetim toga, ali bol je prošla“, kaže Kristijan. Prošle je godine bio u vezi s jednom Slavonkom s kojom se također zaručio, no i to je propalo.

„Saznao sam da ima mračnu prošlost i prekinuo sam vezu“, kaže Kristijan. Nakon tih dvaju razočaranja odlučio je igrati na sigurno i potražiti pomoć Amorove vile Marijane Batinić. Nada se da će mu ona pomoći pronaći ženu, a očekivanja su mu skromna.

„Nije mi bitan fizički izgled,  važnije mi je da je dobra osoba u duši. Nije sve u ljepoti, ima nešto i u glavi“, otkriva farmer. Ipak, postoji stvar na koju ne bi pristao.

„Ne bih mogao biti sa ženom koja ne želi djecu, želim obitelj“, priznaje Kristijan, koji je za pravu ljubav spreman učiniti sve.

Jubilarnu desetu sezonu showa 'Ljubav je na selu' pratite od ove nedjelje, 3. veljače od 20 sati!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!