Život na selu je ljepši udvoje

USKORO KREĆE ‘LJUBAV JE NA SELU’ Međimurci Kristijan i Miljenko traže srodne duše

I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a među njima i dvoje Međimuraca - Kristijan Vrban (38) iz Belice i Miljenko Vrančić (35) iz Zebanec Sela

U desetoj, jubilarnoj sezoni jedanaest farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale.

I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a među njima i dvoje Međimuraca – Kristijan Vrban (38) iz Belice i Miljenko Vrančić (35) iz Zebanec Sela.

U Belici čeka Kristijan Vrban, radišan muškarac koji je od malih nogu svjestan da ništa ne dolazi samo od sebe, ni preko noći. U tinejdžerskoj dobi 38-godišnji Kristijan je ostao bez oca, te postaje glava kuće i preuzima brigu o obiteljskom gospodarstvu, a iako mu je to san, zbog količine posla do sada nije uspio upoznati onu pravu.

U slobodno vrijeme Kristijan vozi motor, čita i surfa internetom, a vjeruje da i za njega postoji srodna duša koju se nada pronaći u emisiji.

Miljenko Vrančić dolazi iz mjesta Zebanec Selo, a u najosjetljivijoj dobi ostao je bez oca. Zbog toga je bio prisiljen prerano odrasti. Premda bi mnogi u toj tragediji potražili i pronašli izgovor za neuspjeh, on je taj životni izazov okrenuo u vlastitu koristi i u svom rodnom Zebancu postao osoba bez koje se ne može.

Miljenko je uključen u sve aktivnosti koje nudi njegovo pitoreskno međimursko seoce, a priznaje da nikad nema mira kao ni mogućnosti upoznavati djevojke. No vremena je sve manje, a srce traži svoje…

Tijekom njihovog putovanja pratit će ih Marijana Batinić, koja će ujedno otkriti i kome je od farmera pristiglo najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu.

Ne propustite novu sezonu emisije ‘Ljubav je na selu’ koja uskoro kreće na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije