GODINE PROLAZE, LJUBAV OSTAJE

ZLATNI PIR Katarina i Ladislav Mihalković iz Brezja u društvu najmilijih proslavili 50 godina braka

U njihovu životu, kao i u životu svakog čovjeka, bilo je teških trenutaka, ali ljubav, razumijevanje i vjernost nadvladali su sve poteškoće koje je pred njih postavljao život

Doživjeti zlatni pir u zdravlju u veselju sa svojom djecom san je svakoga bračnog para. U subotu, 12. siječnja taj su san doživjeli supružnici Katarina i Ladislav Mihalković iz Brezja.

Oni su se vjenčali prije 50 godina, točnije 14. siječnja 1969. godine u Svetom Juraju na Bregu. Bračna sreća podarila im je troje djece – kćeri Ljiljanu i Slađanu te sina Sanimira. Velika su im radost  isreća unuci Mihaela, Martin, David, Patrik, Simona i Bruno te praunuci Niko i Noa. Štimaju se i sa snahom Anitom te zetovima Josipom i Marinkom.

U njihovu životu, kao i u životu svakog čovjeka, bilo je teških trenutaka, ali ljubav, razumijevanje i vjernost nadvladali su sve poteškoće koje je pred njih postavljao život proteklih zajedničkih pedeset godina, što je svakako razlog za čestitku.

U društvu djece, obitelji, rodbine i prijatelja u restoranu Zlatni breg  u Zasadbregu proslavili su prvih 50 godina zajedničkog bračnog putovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije