prijavi se

TIC Međimurje organizira besplatnu edukaciju o JavaScript jeziku

JavaScript akademija u TICM-u namijenjena je svima koji se žele baviti izradom internetskih stranica i aplikacija

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje, u Čakovcu organizira JavaScript akademiju koja će započeti 1. veljače 2019. godine, a održavat će se petkom popodne i subotom ujutro tokom naredna četiri mjeseca. 

JavaScript akademija u TICM-u namijenjena je svima koji se žele baviti izradom internetskih stranica i aplikacija, a posjeduju osnove HTML-a i CSS-a te bi željeli proširiti znanja i izrađivati dinamičke internetske stranice i web aplikacije.

Upravo je JavaScript (JS) najrašireniji i najpopularniji skriptni jezik za izradu internetskih stranica i aplikacija. Primarno je zamišljen kao tehnologija za upravljanje procesima unutar internetskog preglednika, a posljednjih je godina doživio velike promjene te se sve više koristi kao serverska tehnologija što otvara nove mogućnosti njegove primjene.

Uz HTML koji služi za izradu strukture web stranica i CSS koji koristimo za definiciju stilova, JavaScript je zadužen za izradu dinamičkih i interaktivnih elemenata stranica, animacija, tranzicija te komunikaciju s ostalim serverskim tehnologijama. 

JavaScript akademija počinje 1. veljače 2019. godine, a održavat će se svakog petka od 17.30 do 20 sati i subote od 9 do 11.30 sati u sobi za sastanke Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, a prijave se zaprimaju do 28. siječnja 2019. godine. Prijavi se OVDJE.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Polaznici se isključivo prijavljuju ispred poduzeća, stoga je u prijavnom obrascu obavezno popunjavanje polja o poduzeću. Iz jednog poduzeća može se prijaviti samo jedna osoba. Broj polaznika ograničen je na 15, a oni obavezno moraju sa sobom donijeti svoja prijenosna računala. Edukacija je besplatna za sve polaznike.

Prijavu možete obaviti OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije