Učlanite se u školu mladih programera u Strahoninicu

Jeste li znali da je Hrvatska 5. sila u svijetu u informatici?

Prenosimo poziv u potpunosti: “U vremenu krize važno je znati dobro procijeniti “sigurno” ulaganje. Jedino ulaganje sa sigurnim rastom u budućnosti je ulaganje u djecu. Vodeći se tom idejom kreativni tim udruge “MIS”, članice “Hrvatskog saveza informatičara (www.hsin.hr), osmislio je projekt “Škola mladih programera”.

Projekt je to koji provodimo već 3. godinu, a u njemu su stasali vrhunski genijalci. Osim dugogodišnjih vrhunskih rezultata, prvim mjestima na županijskoj razini, plasmanima na državnoj razini, uspjeli smo “doseći” i prestižno 1. mjesto na državnoj razini na polju Algoritmi u 2012. godini (programski jezik C++).

Osmislili smo za djecu prilagođeni tečaj za postizanje vrhunskih rezultata. O nama ne govore samo osvojena mjesta, već razina informatičkog znanja svih naših članova. Stoga tečajeve s djecom vode profesionalni i dokazani stručnjaci u gospodarstvu i edukaciji.

U našem tečaju uče se tehnike programiranja algoritama u programskim jezicima SmallBasic i C++, a učimo i izradu web multimedijskih aplikacija u Microsoft Blendu i nizu srodnih modernih alata i tehnika današnjice (web, mobile, clouding…).

Primamo djecu već od 2. razreda osnovne škole, dok je naša preporuka 3. ili 4. razred osnovne škole. Učlanjenjem djeca postaju članovi udruge i time stječu pravo korištenja informatičke učionice (krajem 10. mjeseca otvaramo novu, vrhunski opremljenu učionicu od 84 m2). Godišnja jednokratna članarina iznosi 50,00 kuna.

Za pohađanje tečaja u projektu “ŠKOLA MLADIH PROGRAMERA” član plaća participaciju u visini od samo 120,00 kn mjesečno, odnosno 70,00 kuna mjesečno ako je polaznik OŠ Strahoninec (zbog potpore Općine Strahoninec). Tečaj traje 2 školska sata tjedno i počinje početkom 10. mjeseca 2012. godine. Termin će biti dogovoren zajednički na roditeljskom sastanku za koji ćemo vam poslati poziv.”

Prijavite svoje dijete putem “online” obrasca na http://mis.strahoninec.hr ili nam se javite na email adresu udruge mis@strahoninec.hr, tj. izravno na mob: 098 331 114

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije