SK Alzas na državnom natjecanju u Osijeku

SK Alzas na državnom natjecanju u Osijeku

SK Alzas iz Čakovca bio je sudionik državnog natjecanja strijelaca koje je minulog vikenda održano u Osijeku. Nakon iscrpnog putovanja sa relativno zadovoljnim rezultatima i ponosom su se vratili u Međimurje.

Ovako zahtjevna i velika smotra državnog prvenstva je već sami plasman uspjeh kakvim se ne postiže često. Za plasman na ovo natjecanje potrebno je ispuniti normu. Rezultati sa pištoljem na 25 metara VK 10 x 10 od 54 natjecatelja koji su imali pravo nastupa na 28. mjestu je bio Zoran Hajec sa 170 krugova, 35. mjesto osovjio je Božidar Kolarić sa 166 krugova, dok je 41. bio Ivica Takač sa 160 krugova.

SK Alzas ukupno je tako zauzeo 9. mjesto sa 496 krugova. Sa revolverom na 25 metara VK 10 x 10 gdje je norma bila 160 krugova, najbolji strijelac SK Alzas Zoran Hajec napravio je 177 krugova i bilo je dovoljno za 23. mjesto, 49. mjesto zauzeo je Ivica Takač sa 153 krugova i 51. Božidar Kolarić sa 152 krugova. Ekipno su ovdje osvojili 12. mjesto sa 482 krugova.

Još je nastupila ekipa SK Mihovil Antun Ladić, Igor Gregorec i Nenad Ujlaki koji su bili nešto slabije plasirani nego SK Alzas. Bilo je ovo još jedno u nizu državnih natjecanja SK Alzasa koji svakodnevnim treningom sa stručnim mentorom Marijanom Turkom pokušavaju postizati što bolje rezultate. Što im i ide na ruku jer su u samom vrhu hrvatskih streljačkih klubova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije