Vijesti / Društvo
Društvo
DOZNAJEMO Saša Matić oduševio na koncertu u Zagrebu, uskoro stiže i u varaždinsku Arenu
Marko Lukunic/PIXSELL

POZNATI PJEVAČ

DOZNAJEMO Saša Matić oduševio na koncertu u Zagrebu, uskoro stiže i u varaždinsku Arenu

Zagrebačka Arena je bila rasprodana pa smo uvjereni kako će se i za njegov koncert u Varaždinu tražiti karta više

Narodnjački pjevač Saša Matić (40) pred punom zagrebačkom Arenom zapjevao je svoje najpoznatije pjesme. Na pozornici su mu se pridružili Aleksandra Prijović, Željko Samardžić, Edita Aradinović i Jelena Karleuša

- Hvala Zagreb, hvala svima koji su bili dio ove magične noći. Još jedna magična noć je pred nama. Čekamo vas i večeras u Areni Zagreb - rekao je Matić nakon koncerta, pišu 24sata.

Gospođa Kojić prije četiri godine snimila je pjesmu sa Sašom Matićem. Pjevačica se nije pojavila na koncertu, a umjesto nje pjesmu 'More tuge' zapjevala je Edita Aradinović.  Matić se tijekom koncerta prisjetio i legendarnog Olivera Dragojevića te njemu u čast otpjevao pjesme 'Dva puta sam umra', 'Cesarica', 'Kad mi dođeš ti' i 'U ljubav vjere nema'. 

S obzirom na to da je Matić u rekordnom roku rasprodao sve karte, organizatori su odlučili napraviti još jedan koncert. Na taj način će pružiti priliku onima koji nisu uspjeli doći do karata prvi puta ili žele reprizu da uživaju odmah sljedeći dan. 

- Vjerovao sam da će se Arena rasprodati, ali ne ovako rano! A da će me dočekati isto ono što me do sada dočekalo dva puta samo u Beogradu, to nisam mogao ni sanjati. Za naše fanove ćemo svirati dva dana zaredom u zagrebačkoj Areni. Napravit ćemo reprizu za pamćenje. Jako volim velike stvari, Zagreb i hrvatsku publiku i veliko mi je zadovoljstvo da sviramo dva dana - rekao je prošli mjesec srbijanski pjevač Saša.

Doznajemo da će Saša Matić uskoro održati koncert i u varaždinskoj Areni, a o terminu i ostalim pojedinostima donosimo narednih dana.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.