Vijesti / Društvo
Društvo
NAJ DOKTOR Reumatologinja Vesna Budišin: Treću godinu zaredom na listi najdoktora
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Arhiva

ZAHVALA PACIJENTIMA

NAJ DOKTOR Reumatologinja Vesna Budišin: Treću godinu zaredom na listi najdoktora

Završetak ove godine pamtit će, veli, i po tome što je dobila odličje Hrvatskog liječničkog zbora za 2017. godinu, koje će joj biti uručeno 18. prosinca

Raduje me što sam tri godine zaredom izabrana među najdoktore po ocjeni pacijenata - kaže Vesna Budišin, dr.med., specijalist fizijatar - reumatolog i pročelnica Polikliničkog odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Poliklinike Medikol, koja je kao reumatologinja i ove godine uvrštena na popis najdoktora Hrvatske.

Radi u Zagrebu i Čakovcu. Završetak ove godine pamtit će, veli, i po tome što je dobila odličje Hrvatskog liječničkog zbora za 2017. godinu, koje će joj biti uručeno 18. prosinca. Nakon što je završila pripravnički staž i položila stručni ispit, prvo radno mjesto bilo joj je u Domu Zdravlja Novi Marof, u područnoj ambulanti u Varaždinskim Toplicama, a potom odlazi u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice.

Specijalizirala je fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te subspecijalizirala reumatologiju. U toj je bolnici radila 15 godina. Nakon subspecijalizacije iz reumatologije radi u reumatološkoj ambulanti u okviru Poliklinike Specijalne bolnice Varaždinskih Toplica. Posljednjih gotovo devet godina je dio tima Poliklinike Medikol u Zagrebu i podružnice u Čakovcu.

Voli pisati za stručne časopise, pa su joj tako radovi objavljeni u časopisima Reumatizam, Fizikalna i rehabilitacijska medicina, Acta Clinica Croatica, Farmaceutskom glasniku, Zdravstveni glas nik Mostar te Medicinskom glasniku Zenica. Objavljena su joj i izlaganja na znanstvenim i stručnim skupovima. - Hvala svim mojim pacijentima kojima je usmjeren moj neprekidni rad na stručnom usavršavanju, znanju i napredovanju - kaže.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!