Vijesti / Društvo
Društvo
Općina Mala Subotica organizira humanitarni Božićni sajam za djecu s teškoćama u razvoju
E.M.

Blagdanski ugođaj

Općina Mala Subotica organizira humanitarni Božićni sajam za djecu s teškoćama u razvoju

Božićni sajam je humanitarnog karaktera te će se dio dobrovoljnih priloga usmjeriti za djecu s teškoćama u razvoju s područja Općine Mala Subotica

U nedjelju, 16. prosinca 2018. godine Šahovski klub Dinamo Palovec i Općina Mala Subotica organiziraju Općinski turnir u šahu, pod nazivom Mala Subotica 2018. Turnir će se održati s početkom u 10 sati, u restoranu „Fortuna“ u Maloj Subotici, Glavna 29a. 

Pravo sudjelovanja imaju svi igrači iz Republike Hrvatske i iz inozemstva za, a turnir, odnosno svi igrači iz Republike Hrvatske i iz inozemstva koji do 1. siječnja 2018. godine nisu navršili 16 godina za B turnir.

- Pozivamo sve istinske ljubitelje šaha i one koji će to tek postati da se prijave na turnir!, poručuju organizatori.

Od 14 sati na novouređenom trgu, ispred Doma kulture Mala Subotica, održat će se već tradicionalni Božićni sajam Općine Mala Subotica. Pozivaju se žitelji Općine Mala Subotica, susjednih općina i šire okolice da posjete Sajam i razvesele se božićnim kolačima, ljutim umacima, nakitom, vjenčićima, raznim svjetlucavim dekoracijama, a bit će tu i toplog čaja, kuhanog vina, hladetine, kobasica i pečenih ribica.

Blagdanskom ugođaju Sajma doprinijet će Puhački orkestar Općine Mala Subotica te tamburaši KUU „ZVON“, Župni pjevački zbor. 

Na Sajam/Dom kulture Mala Subotica posebno se pozivaju sva djeca do 6. razreda iz Male Subotice, Svetog Križa, Držimurca, Strelca i Palovca od 14 sati, da dođu na podjelu dječjih darova kod kućica mjesnih odbora.

Božićni sajam je humanitarnog karaktera te će se dio dobrovoljnih priloga usmjeriti za djecu s teškoćama u razvoju s područja Općine Mala Subotica. 

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci