Osvojite 3×1 ulaznicu za London Calling Comedy u Čakovcu!

Trojicu čitatelja koja u komentarima (ispod ovog članka na portalu) odgovore najkreativnije na pitanje “Zašto želite ići na London Calling Comedy?” nagrađujemo s jednom ulaznicom za London Calling Comedy! Odgovarati možete do subote (22.9.2012.) do 23:59 sati, a dobitnike ćemo izabrati najkasnije do ponedjeljka (24.9.2012.).

Libris komunikacije i Udruga Urbani Ured nakon ljetne pauze ponovno predstavljaju LONDON CALLING Comedy LIVE Varaždin i Čakovec – jedinstveni projekt komedije koji donosi kremu uzbudljive londonske scene stand-up komedije u Hrvatsku.

Nakon što je započeo 2010., ovaj projekt gostovao je u 9 hrvatskih gradova pred više od 20.000 gledatelja s više od 50 profesionalnih britanskih komičara. Slijedom vrlo uspješnih predstava u Čakovcu, donosimo najavu za povratak London Calling Comedy u Varaždin što uz predstavu u čakovcu po prvi puta znači dva dana zabave u dva susjedna grada.

Zadovoljstvo je najaviti kako je ovaj jedinstveni kreativni projekt od sada pod pokroviteljstvom Britanskog veleposlanstva u Hrvatskoj te će na predstavi u Čakovcu biti prisutan Nj.E. veleposlanik David Slinn.

London Calling Comedy u Čakovcu gostuju u srijedu, 26. rujna u Centru za kulturu s početkom u 19.30 sati, a karte po cijeni od 40 kuna možete nabaviti u prostorijama Turističke zajednice grada Čakovca.

Najkreativnija tri odgovora odabrate će ekipa portala eMedjimurje.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije