Grad Čakovec uputio javni poziv korisnicima proračuna

Grad Čakovec upućuje javni poziv korisnicima proračuna za dostavu programa i financijskih planova za 2013. godinu. Pod korisnicima se podrazumijevaju ustanove predškolskog odgoja, kulturne ustanove i institucije, amaterske kulturne udruge i pojedinci, organizacije tehničke kulture, sportski klubovi i udruženja, udruženja s područja socijalne skrbi i humanitarne udruge, udruženja građana, vjerske organizacije, ustanove i udruženja s područja zdravstva, osnovne škole te ostale udruge, poduzeća i pojedinci.

Uz programe i financijske planove treba dostaviti financijsko izvješće za 2011. godinu te posebni obrazac – prijavnicu, koja se može podići u upravi Grada Čakovca, odnosno preuzeti s Internet stranice Grada Čakovca. Programi i financijski planovi uz koje neće biti priložena navedena dokumentacija neće se uzimati u obzir za financiranje u 2013. godini.

Rok za dostavu popunjenih i ovjerenih prijavnica je 5. listopada 2012. godine. Programe i financijske planove, izvješće te popunjene i ovjerene prijavnice dostaviti na adresu: Grad Čakovec, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Ulica kralja Tomislava 15, 40000 Čakovec. Popunjene prijavnice te izvješće, programi i financijski planovi mogu se poslati i na email adresu: dolar@cakovec.hr. Kompletni natječaj je objavljen na službenim stranicama Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije