Vijesti / Društvo
Društvo
Predstava 'Samo preka njega mrtvog', Renea Bitorajca 6. prosinca u Čakovcu
Kerekesh Teatar

2. Dani smijeha

Predstava 'Samo preka njega mrtvog', Renea Bitorajca 6. prosinca u Čakovcu

Kerekesh Teatar priprema četiri hit komedije, dijelom iz vlastite produkcije, a dijelom i u produkciji gostujućih teatara, a jedna od njih je i 'Samo preko mene mrtvog', predstava Renea Bitorajca i kazališta 'Luda kuća' iz Zagreba. .

Centar za kulturu Čakovec bit će i ove godine domaćin četverodnevne kazališne manifestacije 2. Dani smijeha u Čakovcu koji će se održavati od 6. do 9. prosinca.

U četvrtak, 6. prosinca s početkom u 20 sati održat će se predstava 'Samo preko njega mrtvog' (Luda kuća Zagreb, tekst i režija Rene Bitorajac; uloge: Rene Bitorajac, Jan Kerekeš)

>>> 2. DANI SMIJEHA Četiri vrhunske predstave komedije nasmijat će Čakovec

Samo preko njega mrtvog, humoristični je triler s natruhama crnog humora te elementima satire. Oni su obični ljudi iz susjedstva. Oni su čisti pred zakonom i pred svojim suprugama Ivankama, sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Ljudska znatiželja, nepromišljenost i pohlepa često izazovu sudbinu, koja pak u lijepoj našoj i ne mora nužno biti tako strašna. Sulude i potpuno nepredvidive situacije te akcije i reakcije dvojice amatera po kriminalu, nasmijat će vas do ja.., jako će vas nasmijati.

Cijena ulaznice je 70 kuna, a u pretprodaji ih možete nabaviti na blagajni Centra za kulturu Čakovec. 

Više informacija pronađite na web stranici Kerekesh teatra.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!