Jeste li bili na tretmanu kose keratinom nakon ljeta? Navratite u Artis!

Do kraja listopada u Beauty Centrima Artis u Čakovcu i Macincu možete iskoristiti akcijsku ponudu fen frizure + tretman keratinom u trenutnoj akcijskoj ponudu za samo 50 kuna!

Kosa je jak ženski zavodnički atribut, no na ljetovanju je ipak često zanemarujemo te osim lijepih uspomena i preplanule puti sa sobom nosimo i štetne tragove ljeta na kosi i koži.

Nakon izlaganja suncu i morskoj soli vaša je kosa sada sigurno zrela za oporavak i osvježenje. Baš kao i koža, kosa je vrlo osjetljiva na vanjske utjecaje. Sunčeve zrake, morska sol, vjetar, pijesak, klor iz bazena i sl., isušuju kosu i čine je poroznom, lomljivom, krhkom i beživotnom, posebno onu obojenu, čija je zaštitna opna vlasi oštećena kemikalijama pa su te vlasi podložnije lošim vanjskim utjecajima.

Mat, suha i zapetljana kosa je znak otvorenih kutikula, što znači da je kosa gladna i žedna. To je moguće samo djelomično spriječiti uz pomoć seruma, maske i pakunga, no posljedice se uglavnom uvijek nakon ljeta vide.

Što možete učiniti kako vaša kosa ne bi patila ostatak godine?

Nakon završetka ljeta potrebno je odvojiti malo slobodnog vremena i posjetiti frizera koji će potpomognuti oporavak vaše kose. On će vam pružiti tretman koji će vašu kosu nahraniti i obnoviti. Ošišat će ispucale vrhove kojih nakon dugotrajnog izlaganja Suncu i kloru zasigurno ima u izobilju. Frizer će vašu kosu povratiti u život onako kako samo on zna. Naime, podatak da se čak 80 % nas prepušta ljetnim izazovima bez adekvatne zaštite pomalo je alarmantan i upućuje kako je našoj kosi potrebna njega.

Kako bi izbjegli beživotan i “slamnat” izgled, Beauty Centar Artis vam u Čakovcu i Macincu nudi brzinski tretman keratinom nakon kojeg će kosa ponovno biti sjajna i glatka!

Protein keratin smatra se kosturom vlasi i neophodan je za zdrav, sjajan i vitalan izgled kose. Svakodnevni stres kojem je naša kosa izložena, izloženost suncu i soli, kao i prirodan proces starenja, mogu dovesti do oštećenja kose zbog pucanja veza kojima su spojena keratinska vlakna. Rezultat je tanka, lomljiva i beživotna kosa.

Vratite svojoj kosi blistavi sjaj i zdravlje!

Do kraja listopada u Beauty Centrima Artis u Čakovcu i Macincu možete iskoristiti akcijsku ponudu fen frizure + tretman keratinom u trenutnoj akcijskoj ponudi za samo 50 kuna!

Beauty Centar Artis
Čakovec , ZAVNOH-a 4
097 777 0217
Macinec, Glavna 1
098 170 3887

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije