Završen trodnevni program Dana Kotoribe

Završeno je trodnevno obilježavanje Dana Općine Kotoriba. Nedjeljni program započeo je svečanim misnim slavljima u župnoj crkvi i otvaranjem izložbe ručnih radova u Etno zbirci u Starom farofu koju su priredile članice Društva žena. Program je u poslijepodnevnim satima nastavljen ispod šatora.

Nastupile su Mažoretkinje Kotoribe i folkloraši KUD-a Kotoriba, dok je načelnik Ljubomir Grgec uručio priznanja i lončanice cvijeća nagrađenima u akciji Kotoriba – međimurski cvjetnjak. Najljepši prozor prema ocijeni komisije ima Verica Horvat iz Sajmišne ulice, u kategoriji balkona treću nagradu osvojila je Nikolina Šverko iz Murske, drugu Anita Hrašćanec iz Ulice Ivana Mažuranića, dok je priznanje za najljepši balkon primila Ljubica Martan iz Nove.

U kategoriji okućnica i dvorišta podijeljene su četiri nagrade. Najljepše dvorište ima Paulina Plačko iz Zelegaja, slijede Vesna Pintarić iz Ulice R. Boškovića, Kristijan Zvošec iz Nove ulice i Jadranka Matotek iz K.P. Krešimira IV. Druženje je nastavljeno uz svirku Limene glazbe iz Belice. Dakako, treba spomenuti i tradicionalno kotoripsko proščenje i pobjedu nogometaša Graničara koji su bili bolji od Virovitice 2:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije