Svečanom sjednicom započeli Dani Kotoribe

U petak, 14. rujna započelo je trodnevno obilježavanje Dana Općine Kotoriba koji se organiziraju uz vjerski blagdan Uzvišenja svetog Križa. U večernjim satima u Domu kulture održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su bili saborska zastupnica Nadica Jelaš, međimurski župan Ivica Perhoč, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Veselin Biševac, predstavnici javnih poduzeća, općinskih udruga, čelnici općina i gradova, brojni gospodarstvenici i mnogi drugi.

Sjednicu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Željko Šebeštjan, dok je o općinskim aktivnostima i planovima govorio načelnik Ljubomir Grgec. Spomenuo je da se unatoč ekonomskoj krizi i recesija puno toga napravilo, posebice na komunalnom uređenju, a vidljiv je i napredak u gospodarstvu što je nit vodilja za razvoj svake lokalne samouprave. 

Župan Perhoč pozvao je Kotoripčane na zajedništvo bez obzira na stranačku pripadnost jer se samo tako mogu postići dobri rezultati. U ime donjomeđimurskih sredina čestitke je uputio načelnik Općine Donji Vidovec Josip Grivec istaknuvši vrlo dobru zajedničku suradnju. Na sjednici su uručena općinska priznanja.

Zahvalnice su primili košarkaška ekipa OŠ Kotoriba za uspješan nastup na državnom natjecanju, Rudolf Balog za predan rad u Košarkaškom klubu Kotoriba, Slavica Maltar za dugogodišnji uspješan rad u Udruzi umirovljenika – podružnici Kotoriba i Mlin Julija d.o.o. za doprinos gospodarskom razvoju Kotoribe.

Općinske medalje su dobili Josip Marđetko za dugogodišnji rad u ŠRD Som i Dragutin Pogorelec za dugogodišnji rad u KUD-u Kotoriba. Svojim pjevanjem svečanost su uljepšale članice voklane grupe OŠ-e Kotoriba pod stručnim vodstvom njihove profesorice Klaudije Vidović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije