Pomozite i udomite napuštene psiće iz Azila

Ovi prelijepi psi čekaju svog čovjeka i svoj dom. Ako imate mjesto u svom dvorištu i volje da pomognete napuštenom biću, odaberite jednog od ovih ljepotana. Budite uvjereni da će vam to stostruko vratiti. Ljubav i zahvalnost koju nam oni vraćaju, nezamjenjiva je.

Kontakt: 091 898 8004 

Arsen – izbačen iz jurećeg automobila u selu Palinovec. Mještani nažalost nisu vidjeli registarske pločice automobila. Arsen je imao rane na ušima, ali polako zacjeljuju. Nevjerojatno je umiljat po naravi, izuzetno dobroćudan prema ljudima i mješanac je s kratkom čupavom dlakom bijele boje sa smeđim mrljama. Rođen je negdje u veljači 2011. godine, cijepljeni i čipiran, a visok je 57 cm.
 

Amadeus – nađen kako luta oko čakovečkog dječjeg vrtića danima gladan i iscrpljen.
Pretpostavlja se da je rođen negdje početkom 2008., visok je 56 cm.
Unatoč tužnoj sudbini, taj pas se zna smijati. Pravi je veseljak i uvijek će vas veselo pozdraviti mašući repom.

Kibla– dvije godine živio u domu za liječene ovisnike. Lijepo su se brinuli za njega, ali je u ožujku 2011. godine dom dobio novu lokaciju i njegovi ga dotadašnji ljudski prijatelji nisu mogli povesti sa sobom. Kibla je mješanac, prekrasnih toplih očiju, lijepe bijele boje dlake. Vrlo umiljat, dobar s ljudima i djecom, plah na prvi pogled. Vidljivo razočaran i tužan što je ostavljen u skloništu nada se novom domu što prije. Kibla ima veliko srce i bit će jako dobar prijatelj. 

 
Wuffi – predivan pas, mješanac huskija i ovčara. Dubokog pogleda i krupnog tijela dominira azilskim dvorištem. No, po naravi je vrlo pametan i nekako posebno nježan u toj svojoj ljepoti i veličini. Slaže se s drugim psima i dobro je odgojen. Rođen je 14.02.2008., visok 60 cm, cijepljeni i čipiran.

 
Đezi – smeđa viša kujica koja se jako voli igrati i trčati u kućicu i iz kućice kad god netko dođe u dvorište. Ima prekrasne vitke noge i vrlo je vesela. Đezi je rođena 01.02.2006. godine i jedva čeka svoj novi dom i veliko dvorište za trčanje te nove prijatelje za igru. Čip broj je 58138, a visoka je 59 cm.

 
Barney– izbačen iz automobila ispred skloništa mršav do kostiju i silno iscrpljen. Kao da danima nije jeo, prvog je dana jedva stajao na nogama od slabosti. A istovremeno, Barney je valjda naumiljatiji pas na svijetu. Silno se voli maziti, ali to traži tako mirno i tiho. Mješanac je izgleda haskija i zlatnog retrivera, zaista sjajna kombinacija. Rođen je u ožujku 2011. godine, cijepljeni i čipiran.
 

Bela Mia – prava mala ljepotica bijele dlake s mrljama od čokolade. Ima oštru dlaku i predivne smeđe oči. Po naravi je vesela, razigrana i optimistična. Nije nimalo zahtjevna i zbog svojeg niskog rasta, visoka je oko 36 cm, može se udomiti i u stan uz redovite šetnje. Rođena je negdje u kolovozu 2011. godine, cijepljena i čipirana.
 

Plaško – prekrasan crni čupavac koji jako voli grickalice za pse, jedva čeka da prođete kraj njegovog dvorišta i date mu jednu. Plašljiviji je po naravi, ali se brzo uklopio sa svojom ekipom u azilskom dvorištu. Inače je miroljubiv, dobar i umiljat. Njegove prekrasne oči kao da govore – uzmi mene, uzmi mene i bit ću ti najbolji prijatelj na svijetu. Plaško je rođen u svibnju 2011. godine, cijepljeni je i čipiran.
 

Bianka – prekrasna mala kujica stara oko godine dana, cijepljena, čipirana. Idealna je za društvo starijim osobama, naučena je na red u stanu, na šetnje i strašno je privržena ljudima. Onaj tko je udomi dobit će pravog prijatelja! Kontakt 098 181 2144
 

Mila – kako joj i ime govori iako je velika zapravo je mila i prekrasna pesica, čokoladne boje dlake, cijepljena i čipirana i sterilizirana. Mila traži nekoga tko ima veliko dvorište i vremena za šetnje. Kontakt 098 181 2144

 
Aron – prekrasni mješanac crnog labradora, star godinu dana. Mirne i stabilne labradorske naravi idealan je za obitelj s djecom. Aron je pas koji će vam biti najbolji prijatelj ali i pas koji čuva dvorište.Cijepljeni, čipiran i kastriran. Kontakt 098 181 2144

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije