Stand up comedy, Rondo afterparty i house party u Podroomu

Podroom Drink And Music Club Čakovec ponovno je pripremio zanimljiv i atraktivan program. Očekuje vas dobra zabava, glazba, stand up comedy….


STAND UP COMEDY

Srijeda 12.9.2012. 21 sat

Kao što smo već najavili, nakon dugog toplog ljeta vraćamo se kreativnom klupskom programu. Sa željom da podržimo stand up comedy scenu, ove srijede ćemo ugostiti zanimljiv i urnebesno nasmijan dvojac.

Stand up comedy scena u Hrvatskoj je sve veća i vrijeme je da se pokrene redovno i u našem gradu. Podroom Drink And Music Club je već imao priliku ugostit neke od poznatih mladih snaga Hrvatske stand up comedy scene, publika je očigledno bila gladna jednog ovakvog urbanog sadržaja, smijeha nije nedostajalo..

Publici će se predstaviti:

Marina Orsag

Najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj sedmogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1000 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Iako ima puno odrađenih nastupa, nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu.

Osim u Hrvatskoj, gdje je nastupala čak i pred predsjednikom Mesićem, publiku je osvojila i u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Sloveniji gdje je redoviti gost. U veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Zvonimir Mintas

Bavi se komedijom kratko. Smije se cijeli život. Humor usmjeren na one linere.
Odvjetnik komičar, ima li što apsurdnije? Pozivamo sve one koji se žele nasmijati i na taj način završiti dan ili započeti noć…

Pridružite se i nasmijte do suza uz vrhunske stand up komičare. Razloga za smajl će definitivno biti.  Upad 20kn – i naravno, pije se gratis medica :))

Rondo After Premiere Party
Petak 14.9.2012. 22 sati

Podroom se pridružuje mladoj Čakovečkoj skupini, manje-više novopečenih, filmaša La Cinema koji su se okupila prije nekoliko mjeseci s idejom o stvaranju kratkometražnog igranog filma koji bi mlade umjetnike, a prije svega Čakovec i Međimurje, predstavljao na domaćim i inozemnim festivalima.

Pa povodom promocije njihovog prvijenca, naša ovotjedna preporuka je da 14.9.2012. u 20:30 dođete U CENTAR ZA KULTURU u Čakovcu, ono što Vas čeka je foto-izložba i premijera kratkometražnog igranog filma – Rondo. Izložbu, projekcije i ostali detalji vezani za film moći će se pogledati prije same premiere.

U 21:00 počinje projekcija filma, film traje nešto manje od 20 minuta, nakon toga slijedi razgovor sa moderatoricom Marinom Oskoruš. Nakon premijere očekuje Vas – Rondo After Premiere Party – koji službeno započinje u 22h.

Zabavljat će nas one-man DJ Avet Petar Pank koji o svom izboru numera kaže: Classic Rock and Roll slušaona. Večer nezaboravnih hitova od plesnih 50ih do divljih 90ih. Rasplešite se uz Johnny Casha, Elvis Presleya, Roy Orbisona, Chuck Berrya, Stray Cats, The Ramones, Alice Coopera, Joan Jett, Iggy Popa, Billy Idola i mnogo drugih.

O filmu Rondo

Radi se o kratkometražnog igranog filma – Rondo koji preispituje životni put svakog čovjeka te granicu između njegova rođenja i smrti. Dvije filmske priče usporedno prate putovanje jednog muškarca. U tzv. bijelom dijelu filma, muškarac putuje prema svome rođenju, dok u tzv. crnom dijelu filma, isti muškarac putuje prema završetku svog života.

Film je snimljen na lokacijama u Međimurju i odradila ga je međimurska ekipa umjetničkog naziva LaCinema.Nakon domaće premijere, film će se slati na jesenske domaće i inozemne festivale. Dođite i podržite mlade nade međimurskog filma!

END OF SUMMER HOUSE EXPERIENCE
Subota 15.9.2012. 21 sat

Nije potrebno još jednom spomenuti da – END OF SUMMER HOUSE EXPERIENCE – znači kraj ljeta. Znak za još jednu odličnu plesnu situaciju u Podroom Drink And Music Club-u, ovu jedinstvenu zvučnu kulisu za uživanje u plesu, dobrom piću i još boljem društvu, servirat će vam dobro poznati – DJ YAPA.

DJ YAPA

Dj i idejni začetnik projekta Dance Factory Croatia kojeg je pokrenuo 2008.godine u najpoznatijim klubovima diljem Hrvatske i Slovenije. Preferira urbanu elektronsku glazbu današnjice poput House-a, Rnb-a, Electro, Dance House-a.

Glazbom se bavi od 1987. godine, njegova bogata DJ karijera garantira publici na podiju vrhunski glazbeni doživljaj. A da atmosfera bude još bolja čekaju Vas mnoga iznenađenja, koje će Vas okrijepiti.

Dakle, jedino što trebate raditi u subotu navečer doći u Podroom Drink And Music Club i uživati. Pridružite se Podroomu i zatvaranju ljetne sezone party-a, očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna subota uz Podroom Drink And Music Club!!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije