Popunjavanje postrojbi Civilne zaštite za spašavanje iz vode

Međimurska županija objavila je javni poziv za popunjavanje postrojbi Civilne zaštite specijalističke namjene za spašavanje iz vode.

Poziv je namijenjen svim punoljetnim osobama oba spola s prebivalištem u Međimurskoj županiji, posebice članovima udruga građana, klubova, organizacija i zajednica koje se bave određenim oblikom zaštite i spašavanja u svojoj redovitoj djelatnosti ili su za istu osnovani, imateljima specijalističkih znanja od značaja za sustav zaštite i spašavanja, npr. za zaštitu i spašavanje iz vode (ronjenje, vožnja čamca, jedrenje, plivanje i dr.), te svima onima koji se žele uključiti u akcije zaštite i spašavanja iz vode.

Rad Tima temeljen je na humanosti i solidarnosti, tj. spremnosti pomaganja svih u spašavanju ugroženih osoba u slučaju nastanka većih poplava i vodenih bujica, i to kao pomoć redovnim službama zaštite i spašavanja.

Prijavitelji su uz prijavu dužni dostaviti presliku osobne iskaznice, dokaz o posjedovanju specijalističkih znanja značajnih za zaštitu i spašavanje iz vode (ukoliko je prijavitelj posjeduje) te dokaz o članstvu u pravnoj osobi koja je uključena u sustav zaštite i spašavanja (ukoliko je prijavitelj posjeduje). Prijave se mogu dostaviti u Upravni odjel za poslove Skupštine i opće poslove Međimurske županije, R. Boškovića 2, Čakovec (Alanu Resmanu), i to najkasnije do ponedjeljka 1. 10. 2012. godine.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na sljedećim brojevima telefona:

040/370-116 Područni ured za zaštitu i spašavanje Čakovec (Ladislav Söke)
040/370-118 Područni ured za zaštitu i spašavanje Čakovec (Ferid Kašmo)
040/374-253 Međimurska županija – Upravni odjel za poslove Skupštine i opće poslove (Alan Resman)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije