Za vikend započinje program Dana Kotoribe

Općina Kotoriba uz blagdan Jesenskog Križeva slavi svoje dane. Program započinje u subotu, 8. rujna kada će se na igralištu kod starog vrtića igrati malonogometni turnir Med vulicama, a istovremeno će se održati natjecanje u gađanju zračnom puškom.

U petak, 14. rujna od 19 sati u Domu kulture bit će svečana sjednica Općinskog vijeća uz podjelu općinskih priznanja, a u večernjim satima ispod šatora kod škole organizira se Rock večer. Program se nastavlja u subotu. U 9 sati na polju Mekote započinju Dani polja tikve, u 14 sati kod nove škole startaju Seoske igre bez granica i druženje općinskih udruga uz kuhanje gulaša.

Od 15 sati kreću Dječje ljetne igre koje će biti održane u školskoj sportskoj dvorani, dok u 18 sati započinje zabavni program ispod šatora uz svirku TS Meštri. Posljednjeg dana u nedjelju, 16. rujna u 9 sati u prostorijama Starog farofa otvara se izložba etno predmeta koju možete razgledati do 19 sati.

Za 11 sati u župnoj crkvi najavljena je svečana koncelebrirana sveta misa, a u 15 sati ispod šatora kreće program u kojem će sudjelovati Mažoretkinje Kotoribe i KUD Kotoriba uz podjelu nagrada za akciju Kotoriba – međimurski cvjetnjak. Prvenstvena nogometna utakmica između Graničara i Virovitice započinje u 16:30 sati, dok u isto vrijeme s nastupom ispod šatoru započinju članovi Limene glazbe iz Belice. Tog će dana biti i tradicionalno kotoripsko “proščenje”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije