U ovom trenutku fali još 70 000 kuna za potrebe udomljene djece

Na sastanku Humanitarne udruge Fijolina, održanom 31.8.2012. odlučeno je da se dodjele novčana sredstava za 2 studenta koji su izašli iz sistema udomljenja u iznosu od 8000kuna što će im olakšati daljnje školovanje na razini cijele školske godine. Jednom studentu kupljeno je prenosno računalo, a ostatak novaca utrošit ćemo na obuću i odjeću za ostalu djecu.

Novaca u ovom trenutku nema dovoljno da bi ispunili sve zahtjeve jer trenutno fali blizu 70 000kn. pa molimo građane da novčanom uplatom na naš žiro račun 2392007-1100074777 model 02 kod Međimurske banke, pomognu djeci. Žao nam je što nismo u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve koji su stigli na našu adresu, ali potrudit ćemo se da to učinimo do kraja godine.

I dalje prikupljamo odjeću i obuću, ali ovaj puta na adresi Humana nova, Dr. Ivana Novaka 38 (stari Hrast), sa naznakom za Fijolinu. U dogovoru sa Upraviteljem socijalne zadruge Humana nova, g. Ivanom Božićem, dogovoreno je prikupljanje, skladištenje, sortiranje i ponuda robe u njihovom dućanu, tako da će djeca udomitelja koji su podnijeli zahtjeve moći uzimati odjeću i obuću od 4.9.2012.

Možemo reći da smo u ovih 3mj. aktivnog djelovanja zbrinuli dvoje studenata, no nismo još zadovoljni, zato idemo dalje sa velikom vjerom u dobrotu naših Međimuraca. Nadamo se da će se i ostale humanitarne Udruge priključiti u rješavanju ovog problema djece.

“Humanitarna udruga Fijolina”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije