Zumba fitness u Šenkovcu

Zumba fitness u Šenkovcu

Ako želite probati zumbu, odlično se zabaviti i naplesati uz zarazne latino ritmove, upoznati nove ljude ili jednostavno sagorjeti suvišne kalorije u Šenkovcu imaju savršeno, zabavno i jednostavno rješenje za Vas – ZUMBA fitness u organizaciji plesno-gimnastičog kluba “FLIK- Šenkovec”.

Što je Zumba fitness? To je novi trend vježbanja koji je u vrlo kratkom vremenu poput uragana osvojio skoro cijeli svijet, a žene ga naprosto obožavaju zahvaljujući neobičnoj, lako pamtljivoj kombinaciji vrućih latino koraka s aerobikom. Osnovni plesovi koji se najčešće koriste u zumba fitness-u su : merengue, salsa, reggaeton, cumbia, ali i ostali plesovi kao što su: tango, bachata, calipso, quebredita, bally dancing, hip-hop, lambada, rock & roll i twist.

Je li Zumba za mene? Zumba Fitness je trening  koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu. Na satu Zumbe se stvori tako zabavna i vesela atmosfera da se koraci pohvataju sami od sebe, pa Zumba opčini i one koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju.

Stručnjaci  zumbu preporučuju prvenstveno onima koji su se zapustili, ulijenili, imaju višak potkožnog masnog tkiva kojeg se uporno žele riješiti ali odlasci na razne aerobik programe im do sad nisu bili dovoljno motivirajući da bi ostali u treningu, a sobni bicikl im kod kuće služi kao sakupljač prašine, kao i svima onima koji su svjesni da se moraju pokrenuti i nešto napraviti za svoje zdravlje.

Zašto zumbati? Svaka žena, priznala to ona  ili ne, želi izgledati dobro i isto tako se osjećati u svojoj koži.  No, gotovo nijedna žena nije zadovoljna  svojim odrazom u ogledalu. Finoj i nezdravoj hrani često ne možemo odoljeti , na genetiku ne možemo utjecati , a lijenost i obaveze nas često odbijaju od vježbanja i onda kad počinje ljeto, vrijeme za skidanje u ljetne haljinice i kupaće kostime pribjegavamo najgorim metodama mršavljenja: izgladnjivanju i skupim, opasnim po zdravlje preparatima za mršavljenje.

Tradicionalne vježbe aerobica su efikasne ali nakon dužeg perioda zbog nedostataka dinamičnosti žene odustaju od njih. Oni koji se ne pronalaze u ni u jednom poznatom načinu vježbanja jer mrze samu pomisao na vježbanje trebaju probati zumbu s kojom nemate dojam da vježbate, nema napora nego samo zabava, ples i nasmiješeno lice.

Velika stvar koju Zumba postiže je što u ljudima stvara želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnijih principa kojih bi se čovjek trebao držati ako želi postići rezultate. Kroz zumbu stalno se krećete i plešući učvršćujete tijelo .

Time se sagorijevaju  velike količine  kalorija, a kile se tope same od sebe. Zumba  djeluje na sve skupine mišića. Jačaju se i oblikuju noge, stražnjica, trbušna muskulatura , ruke, ramena, leđa i prsa oblikujući tako vitko tijelo. Pozitivno utječe na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav te na smanjenje potkožnog masnog tkiva.

Kroz zumbu će Vas voditi lincencirana instruktorica zumbe Valentina Farkaš, dok će se treninzi održavati u prostorijama SC “Gorčica” svaki utorak i četvrtak od 20:30 do 21:30 počevši od utorka, 4. rujna.

Priključiti se možete i naknadno dolaskom na jedan od treninga ili upitom na broj mobitela: Tatjana Stojiljković091 727 5476 i Valentina Farkaš099 579 4825. Pridružite se i vi milijunima diljem svijeta koje je zarazio ovaj očaravajući fitness! Osjećajte se privlačno i mršavite uz Zumba fitness!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije