Čitajte ZIMO kroz novu mobilnu verziju i pratite vijesti ZimoNOW!

Povodom drugog rođendana ZIMO je objavio novi mobilni web koji će olakšati čitanje korisnicima u pokretu ili onima koji stoje u dugim redovima. “Uz sve veći rast mobilnih uređaja na tržištu, logičan potez je da se prilagodimo tim korisnicima i omogućimo im najbolje iskustvo čitanja novosti na bilo kojem pametnom telefonu”, istaknuo je Ivan Kozlik – voditelj projekta.

Mobilna verzija je minimalističnog dizajna s naglaskom na slike i naslove, a koja je izrađena kako bi se korisnik što bolje mogao snaći u velikom broju postova koji se svakodnevno objavljuju na Zimo. Također, izbornik se pojavljuje jednim “tapom” na ekran, te vam omogućuje povratak na naslovnicu i dijeljenje članka na Facebooku i Twitteru.

Galerija slika je izvedena na moderan način i koristi “swipe” za pregledavanja, dok se ista funkcija koristi i za pregled ranije i kasnije objavljenog članka.  “Važno je spomenuti da je mobilna verzija izrađena u HTML5 tehnologiji što omogućava čitanje ZIMO-a preko bilo kojeg pametnog telefona na bilo kojoj platformi”, ističe Ivan.

Sve nove korisnike na m.zimo.co dočekat će mali vodič kroz mogućnosti koje pruža novi mobilni ZIMO, a sve je to izrađeno kako bi se samim korisnicima olakšalo korištenje istog.  Osim mobilnog portala pokrenuta je nova video kategorija ZimoNOW!

Radi se o kratkim vijestima u trajanju od 90 sekundi putem kojih će autori ZIMO-a objaviti najbitnije vijesti u proteklih nekoliko dana. “S vremenom će se ZimoNOW češće emitirati. Planiramo svakodnevno objaviti 2 ili 3 najbitnije vijesti dana”, istaknuo je Saša Fišter – glavni urednik portala. ZimoNOW emitirat će se svaki utorak i subotu u poslijepodnevnim satima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije