PORCIJUNKULOVO 2018..

Sve je spremno za Podrumarenje četvrtkom i otvorenje vinskog vrta uoči najveće manifestacije Porcijunkulova 2018.

Štandovi za predstavljanje vina vrhunskih međimurskih vinara već su podignuti i sve je spremno za još jedno otvorenje vinskog vrta gdje će gosti već od danas moći uživati u jedinstvenoj vinskoj ponudi i najboljoj domaćoj glazbi

Odbrojavanje do najveće manifestacije u Čakovcu, Porcijunkulovo 2018, već je u velikom uzletu. Odlična zabava i veselje bit će na svakom koraku, a za tu prigodu brojni lokali spremaju poseban program.

U dvorištu Podroom Drink&Music Cluba zabava počinje dan ranije, Podrumarenjem u četvrtak, 26. srpnjauz TS Žice. Štandovi za predstavljanje vina vrhunskih međimurskih vinara već su podignuti i sve je spremno za još jedno otvorenje vinskog vrta gdje će gosti već od danas moći uživati u jedinstvenoj vinskoj ponudi i najboljoj domaćoj glazbi.

Štandovi za vinski vrt postavljeni su za šest vinara – Dvanajščak-Kozol, Kojter, Kunčić, Boris Novak, Tomšić i Turk koji će svakog dana gostima pružati vrhunsku kapljicu uz degustacije i promocijske cijene vina.

– Podroom ove godine nudi vrlo zabavan program. Osim odlične kapljice, tamburaša i DJ-eva bez kojih ne može proći ova manifestacija, novo u ponudi bit će veliki Cocktail bar u dvorištu uz profesionalnog koktel majstora. Mislimo da je program prilagođen da se za svakog nalazi ponešto i vjerujemo da će zadovoljiti sve ukuse, poručio je Robert Modlic, vlasnik lokala.

Program:
26.7. – Podrumarenje – otvorenje vinskog vrta – Podroom
27.7. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Žice, Indoor: DJ Arien
28.7. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Dangube, Indoor: DJ Nixou
29.7. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Dangube, Indoor: DJ Boris Motega
30.7. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Kumovi, Indoor: DJ Mario – best of mashup
31.7. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Kumovi, Indoor: DJ Juky
1.8. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Kumovi, Indoor: DJ Nick Bane
2.8. Outdoor: Vinski vrt Podroom uz TS Kumovi, Indoor: DJ Symart

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije