Potpisan ugovor! U rujnu kanalizacija u Knezovcu

Načelnik Vladimir Novak u ime Općine Šenkovec i Ivan Kolarić u ime izvođača radova TEGRA d.o.o., u četvrtak su s potpredsjednikom Vlade i ministrom regionalnog  razvoja i fondova Europske unije Brankom Grčićem popisali ugovor o javnim radovima na izgradnji kanalizacije u Knezovcu.

Ugovor je vrijedan 3.934.167,66 milijuna kuna s PDV-om. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sudjelovat će u financiranju radova u iznosu od 2.360.500,60 s PDV-om, što iznosi  60% ukupno ugovorenih radova. Ostalih 40% odnosi se na Općinu Šenkovec što u apsolutnom iznosu s PDV-om iznosi 1.573.667,07 kn.

Bitno je napomenuti da će Hrvatske vode sufinancirati općinski dio  izgradnje kanalizacijske mreže u iznosu od  1.416.300,36 kn s PDV-om, dakle Općina će tek 157.366,71 kn morati izdvojiti iz svog proračuna za spomenuti projekt.

Načelnik Vladimir Novak ističe kako bi radovi trebali početi krajem sljedećeg tjedna ili najkasnije 14. rujna, a sve ovisi o datumu potpisivanja ugovora s tvrtkom Međimurje-investa d.o.o. iz Čakovca koja će vršiti nadzor nad radovima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije