Vijesti / Društvo
Društvo
THE ROOFTOP PARTY Ususret ljetu stiže drugo izdanje 'najvišeg' partyja u Čakovcu

THE ROOFTOP PARTY Ususret ljetu stiže drugo izdanje 'najvišeg' partyja u Čakovcu

Na jedinstvenoj lokaciji, na krovu zgrade MTC-a, između svjetala grada Čakovca i zvijezda na nebu, smjestio se nezaboravan, poseban te drugačiji electro party 'The Rooftop Party'.

Priča seže još u 2016. godinu kad je organizacija The Rooftop Partyja prvi puta u Čakovec dovela electro party smješten upravo na krovu između svjetala grada i zvijezda na nebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Koncept The Rooftop Partyja osmišljen je s ciljem da potaknemo razvoj scene elektronske glazbe u našem gradu dajući mu nešto novo i jedinstveno, čega do sada nije bilo. Želimo potaknuti i usmjeriti kulturu slušanja i uživanja glazbe, plesa, zabave na otvorenome te obrazovati mlade prema modernoj, europskoj glazbenoj kulturi. Želimo mladima pružiti noć koju će provesti zabavljajući se, komunicirajući te družeći se jedni s drugima, van zone osobnog komfora i modernih tehnologija, poručuju organizatori.

Ova je ideja bila i više no dobro prihvaćena, kada se 2016. godine na prvome izdanju The Rooftop Partyja od kasnih večernjih sati pa sve do ranoga jutra, zabavljalo više od tisuću zaljubljenika u elektronsku glazbu.

Uživajući u programu, produkciji, a ponajviše u jedinstvenom ambijentu, ova je jednodnevna glazbena manifestacija mnogima ostala utkana u pamćenje.

Nakon poduže stanke, organizacija The Rooftop Partyja odlučuje se za drugo izdanje najvišeg partyja u Čakovcu. U subotu, 2. lipnja priča se nastavlja ususret samoga ljeta.Lokacija ostaje na krovu zgrade MTC-a, a osim zanimljive lokacije i vruće ljetne atmosfere, očekuje vas i kvalitetan program predvođen domaćim te regionalnim DJ-evima.

Prvi od njih je DJ Arien, čakovečki DJ koji je podržan od strane poznatijih svjetskih DJ-eva te se može pohvaliti nastupima po cijeloj regiji. Slijedi ga DJ Yakka, nagrađivani i višestruko nominirani hrvatski DJ i producent te ujedno i jedan je od predvodnika house scene u Hrvatskoj i regiji.

Iz Slovenije dolazi TGW, DJ i producent, specijaliziran za house i trance glazbu. Karijeru započinje 1999., a od tada je imao priliku svirati rame uz rame s nekim od internacionalnih zvijezda poput Alexa Gaudine te Dr. Kucho.

Ulogu headlinera preuzima zagrebački DJ Mike&Me – čovjek kojeg podržava Don Diablo, izvođač koji svojim melodičnim i energičnim nastupima razvaljuje klubove diljem Hrvatske i regije te je ovog ljeta resident DJ u dubrovačkom Revelinu.

- Vjerujemo da ćemo se 2. lipnja zabaviti uz druženje na otvorenome, na najprije jedinstvenoj lokaciji, te da ćemo uživati u kulturi glazbe i plesa. Vidimo se između svjetala grada Čakovca i zvijezda na nebu, dodaju organizatori. 

Ulaznice za ovu glazbenu manifestaciju možete pronaći ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!