FOTO Mažoret show u Kotoribi: Mažoretkinje oduševile brojnu publiku

>> 13. Mažoret show u Kotoribi (Nedjelja, 20.5.2018.) Foto: Marko Habuš

Trinaestu godinu zaredom Mažoretkinje Kotoribe bile su organizator Mažoret showa koji je u nedjelju, 20. svibnja održan u školskoj sportskoj dvorani u Kotoribi. Sve je započelo zajedničkim defileom svih timova uz pratnju Limene glazbe Kotoribe što je showu dalo poseban ugođaj.

Pozdravne riječi dobrodošlice svim mažoretkinjama, njihovim trenericama te brojnoj publici u dvorani uputili su predsjednica Mažoretkinja Kotoribe Tatjana Hunjadi Toplek i načelnik Ljubomir Grgec koji je gostima poželio ugodan boravak u mjestu. Zahvalio je ‘svojim curama’ što su promotori Kotoribe na brojnim manifestacijama i što su već 13 godina okupljaju mažoret timove u Kotoribi.

Svu ljepootu mažoret plesa i pokreta, u prekrasnim uniformama, pokazali su, uz domaćine, mažoret timovi iz Nedelišća, Donjeg Kraljevca, Selnice, Murskog Središća, Svetog Martina na Muri, Virovitice i Preloga.

Publika koja je bila navijački raspoložena nije štedjela na pljesku, sat i pol vremena uživala je u dobro uvježbanim zanimljivim koregrafijama, osmijehu koje su širile mažoretkinje i odličnim baratanjem štapovima i pomponima.

U sklopu showa domaćim mažoretkinjama uručene su pohvalnice koje su dobile: za 5 godina plesanja pohvalnicu i buket cvijeća dobila je Kristina Sučić, dok su iste za 10 godina primile Erika Hunjadi, Ana Koprek i Ida Matjanec.

Priredba je završila riječima zahvale predsjednice Mažoretkinja Kotoribe i podjelom licitarskih srca voditeljicama timova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije