PODSJEĆAMO Biramo ‘najlajk’ maturantski razred: Glasovanje nikad neizvjesnije

I ove godine putem medija eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr za maturante Međimurske i Varaždinske županije, organizirano je glasanje za odabir najmaturanskog razreda, a najboljima dijelimo nagrade!

>>> Pratite tijek glasovanja te podržite maturante svojim “lajkom”!

Podsjećamo da svoj glas najmaturantskom razredu možete dati putem foto-natječaja koji je objavljen na Facebook profilima eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr danas do 23:59, a tko će biti među sretnicima, saznat ćemo danas na proglašenju u dvorani Mesap u ponoć!

Razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše ‘lajkova/glasova’, bit će nagrađeni bogatim nagradama koje priprema Caffe bar Millenium.

Najbolji maturantski razred ‘MEGA MATURANTSKOG PARTY-a’ osvaja nagradu:

1. ADRENALINSKI DAN u Accredo Centru Zasadbreg + jedan koncert po izboru za cijeli razred u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium do kraja godine

2. Bon za piće od 300 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred na Mesapu u organizaciji Caffe bara Millenium

3. Ulaznice za koncert za cijeli razred po izboru u dvorani Mesap u organizaciji Caffe bara Millenium (ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine)

NAPOMENA! Nagrade osvajaju i međimurski i varaždinski maturanti.

Glasovi se prikupljaju u donjem desnom kutu na svakoj fotografiji maturanata, a glasovanje je moguće i putem mobilnih uređaja.

>>> Pratite tijek glasovanja te podržite maturante svojim “lajkom”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije